Yardım Mi Account kapalı cihazlara isteğe göre ROM yapabilirim

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Açık
mi account kapalı cihazlarınız için rom yapabilirim. sıfırlama ile gitmez fakat güncelleme yapılmaması lazım. cihazınızın modeli ve hangi sürüm rom istediğinizi belirtmeniz yeterli. Yapılan rom sp flash tool ile veya başka bir yazılımla hatta adb üzerinden bile atabilirsiniz. benim önerim sp flahs tool.

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Telefoncuda büyük ihtimalle bypass yaptı fakat bana Türkiye cihazı olduğu için istediğin gibi güncelleyebilirsin demişti.
Şu an telefonun desteklediği en son sürüm mevcut fakat bir türlü eski versiyona geri yükleyemedim.
Bypass yapıp telefonun güncelleme yapmadan sıfırlamadan kullanmak istiyorum.
bypass rom lar mevcut. Muhtemelen bypass rom yüklemiştir

Oyla:

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Hocam merhaba.
Annemin telefonu kırıldı. İkinci el bütçemin yettiği Redmi Note 9s türkiye cihazı telefon aldım. Eve geldim telefonu hazırladım güncelle dedim. Güncellemeden sonra mi hesabı geldi kitlendi telefon. Numarada başkasına ait. Aldığım kişi bilmiyorum dedi geri de almadı sağlam verdim sana dedi.

Telefoncuya götürdüm yarım saatte hallettiler. Özellikle sordum güncellemeyi sorun olmaz dedi.
Telefonu güncellemeden önce mi hesabı var mı diye baktım yoktu cihazın içi temizdi.
Telefonu güncelledim ve yine aynı sorun ve aynı hesap geldi. Tekrar götürdüm son sürüm olduğu için geri döndüremedik. Cihazın bizde kalması lazım ekstra ücret çıkacak dedi. Sinirlendim geri aldım.
Cihaz şu an elimde kaldı. Ne yapsam da telefonu açamadım.

Sende dediğin gibi rom varsa 12.5 sürümü gibi yardımcı olabilirsen hocam çok sevineceğim.
merhaba hocam evet yapabilirim siz hangi sürümü istiyorsanız bana söyleyin ben o sürümü yaparım.

Oyla:

oguzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuz
Cihazım
note 9s
Konular
0
merhaba hocam evet yapabilirim siz hangi sürümü istiyorsanız bana söyleyin ben o sürümü yaparım.

en son sürüm olan v14 olan sürümlere yapılabiliyor mu en azından telefona güncelleme uyarısı gelmezse sorunda olmaz diye düşünüyorum. Ama olmuyorsa eğer 12.5.3 sürümü vardı sanırım o da olabilir hocam

Oyla:

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
4
mi account kapalı cihazlarınız için rom yapabilirim. sıfırlama ile gitmez fakat güncelleme yapılmaması lazım. cihazınızın modeli ve hangi sürüm rom istediğinizi belirtmeniz yeterli. Yapılan rom sp flash tool ile veya başka bir yazılımla hatta adb üzerinden bile atabilirsiniz. benim önerim sp flahs tool.
Thermal ayarlamalara ne kadar hakimsiniz

Oyla:

mujdatk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
en son sürüm olan v14 olan sürümlere yapılabiliyor mu en azından telefona güncelleme uyarısı gelmezse sorunda olmaz diye düşünüyorum. Ama olmuyorsa eğer 12.5.3 sürümü vardı sanırım o da olabilir hocam
bana dm atarsanız iletişim kurabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ücretli mi yapıyorsunuz bu işi?
Evet ücretli yapıyorum .

Thermal ayarlamalara ne kadar hakimsiniz
tam olarak neyi istiyorsunuz hocam ısınmayı önlemek için mi.

Oyla:

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
4
bana dm atarsanız iletişim kurabiliriz.

Evet ücretli yapıyorum .

tam olarak neyi istiyorsunuz hocam ısınmayı önlemek için mi.
Hızlı şarj yeni yapılan asop romda aktif değil 120w yerine 20w-10w arasında şarj oluyor. Romu build eden bunu nasıl çözeceğini bilmiyor arayış içindeyim

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Hızlı şarj yeni yapılan asop romda aktif değil 120w yerine 20w-10w arasında şarj oluyor. Romu build eden bunu nasıl çözeceğini bilmiyor arayış içindeyim
Cihaz nedir hocam? Kernel ile çözülür bu

Oyla:
Üst Alt