mi account kapalı cihazlarınız için rom yapabilirim. sıfırlama ile gitmez fakat güncelleme yapılmaması lazım. cihazınızın modeli ve hangi sürüm rom istediğinizi belirtmeniz yeterli. Yapılan rom sp flash tool ile veya başka bir yazılımla hatta adb üzerinden bile atabilirsiniz. benim önerim sp flahs tool.
Hocam merhaba.
Annemin telefonu kırıldı. İkinci el bütçemin yettiği Redmi Note 9s türkiye cihazı telefon aldım. Eve geldim telefonu hazırladım güncelle dedim. Güncellemeden sonra mi hesabı geldi kitlendi telefon. Numarada başkasına ait. Aldığım kişi bilmiyorum dedi geri de almadı sağlam verdim sana dedi.
Telefoncuya götürdüm yarım saatte hallettiler. Özellikle sordum güncellemeyi sorun olmaz dedi.
Telefonu güncellemeden önce mi hesabı var mı diye baktım yoktu cihazın içi temizdi.
Telefonu güncelledim ve yine aynı sorun ve aynı hesap geldi. Tekrar götürdüm son sürüm olduğu için geri döndüremedik. Cihazın bizde kalması lazım ekstra ücret çıkacak dedi. Sinirlendim geri aldım.
Cihaz şu an elimde kaldı. Ne yapsam da telefonu açamadım.
Sende dediğin gibi rom varsa 12.5 sürümü gibi yardımcı olabilirsen hocam çok sevineceğim.