Yardım Mi Account Bilgisi Bilinmiyor

MoNSTeRKH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Realme 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dayım, anneme eski telefonunu vermiş. Xiaomi Mi 5s. Telefonu sıfırlamadan vermiş. Ben de telefona format attım internetten bakarak (hard-reset attım). Ama girerken yine de dayımın mi account hesabını istiyor. Şifresini hatırlamadı dayım. Şifreyi sıfırladık ama yine de yanlış şifre diyor. Şimdi hesabın silinmesi için talep açtık. 3-14 gün içerisinde kapanacakmış hesap. Ama telefona bir türlü giremiyorum. Çözüm yolunu bilen var mı?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Dayım, anneme eski telefonunu vermiş. Xiaomi Mi 5s. Telefonu sıfırlamadan vermiş. Ben de telefona format attım internetten bakarak (hard-reset attım). Ama girerken yine de dayımın mi account hesabını istiyor. Şifresini hatırlamadı dayım. Şifreyi sıfırladık ama yine de yanlış şifre diyor. Şimdi hesabın silinmesi için talep açtık. 3-14 gün içerisinde kapanacakmış hesap. Ama telefona bir türlü giremiyorum. Çözüm yolunu bilen var mı?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videoyu bir izleyin derim hocam.
Hala çalışıyor olabilir.
Cihazın boot kilidi açıksa aosp tabanlı rom kurun derim veya videoyu deneme yanılma yoluyla bypass illaki bulunur eski model olduğu için cihaz açığı vardır

Oyla:
Üst Alt