Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internnette okudum ne alakysa bootlader kilidi kapanınca brıck oluyormuş tekrar unlock yaptım şimdi tekrar mi flash tool dan yazılım yüklüyorum bakayım ne olacak
bootloader kilidi kapansın diye yapmıştım hay böyle işe sonradan öğrendim
internnette okudum ne alakysa bootlader kilidi kapanınca brıck oluyormuş tekrar unlock yaptım şimdi tekrar mi flash tool dan yazılım yüklüyorum bakayım ne olacak
bakalım şimdi az kaldı rom yükleniyorda
redmi4x vardı bende onda yüklerken internette de öyle yazıyor du benim bildiğim stock romu yüklerken lock seçince bootloader kpanıyordu ama neyse öğrenmiş olduk bunda böyllyemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boot da bekliyor reboot atıyor tekrar boot da kalıyor neden oldu bu şimdi
yazılım la mı alakalı ki anti rolback falan mı acabaa
global rom un sürümü düşük yani en günceli oydu eu yüklemek istemiyorum diye onu yükledik rollbacke falan mı takıldı ne cins telefon anlamadım anti rolbcak değeri de 0 çıkıyor ne alakaysa
yok açılmıyor gene aynı
böyle yaptım açılacak galiba şimdi
hadi bismillah
fastboot getvar current-slot komutunu girerek aktif slotunuzu öğrenin. Aktif slotunuzu aklınızda tutun veya bir yere not edin.
ÖNEMLİ!
–Eğer aktif slotunuz “b” ise fastboot set_active a komutunu girerek aktif slotumuzu değiştiriyoruz.
-Eğer aktif slotunuz “a” ise fastboot set_active b komutunu girerek aktif slotumuzu değiştiriyoruz.
fastboot erase boot komutunu girip enterlıyoruz.
fastboot flash boot twrp-3.3.1-2-unofficial-laurel_sprout.img komutunu girip enterlıyoruz.