- Adım
- ramazan
- Cihazım
- Mİ A 3
- Meslek
- esnaf
- Konular
- 49
bilmiyorum ki.. Mi A 3 işte.. nasıl oluyosaTelefonun camı Corning Gorilla Glass 5 değil mi? Ayrıca ekran koruyucuya gerek var mı?
şimdi baktım evet öyleymiş. Ekran Dayanıklılığıbilmiyorum ki.. Mi A 3 işte.. nasıl oluyosa
Bende daha koruyucu taktirmadimTelefonun camı Corning Gorilla Glass 5 değil mi? Ayrıca ekran koruyucuya gerek var mı?
Netten kargo ücretiyle pahalıya gelir kendiniz telefoncudan alın en iyisitamam.teşekkürler.. hemen netten sipariş edeyim o zaman. peki ben telefonumu alkollü dezenfektan sıkılmış yumuşak bezle siliyorum. malum sürekli elimizde. bunun bir sıkıntısı olmaz herhalde.
Ekran koruyucuya bence gerek yok.bilmiyorum ki.. Mi A 3 işte.. nasıl oluyosa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi baktım evet öyleymiş. Ekran DayanıklılığıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryazıyor. Gerek yok mu yani ekran koruyucuya ?
valla ekranın gorilla glass olduğunu yeni öğrendim . kamera camında hiç haberim yok.Ekran koruyucuya bence gerek yok.
Daha korunaklı bir kılıfa gerek var mı derseniz, bundan emin değilim. Telefonun orijinal kılıfı kamera çıkıntısını korumuyor. Lakin kamera camında ince bir krom çerçeve var. Bu çerçeve kamera camını 1 mm içeride tutuyor. Telefonu düzgün ve pürüzsüz bir yüzeye koyduğunuzda sorun olmayacaktır. Diğer durumlarda dikkat etmek gerekebilir.
Kamera camının gorilla glass olup olmadığını merak ediyorum.