Yardım Mi A3 Kamerada sorun olabilir mi?

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Arkadaşlar arka kameradan yaptığım normal ve 48 MP çekimlerinde eski iphone telefonumdan bile kötü kalitesiz çekimler ortaya çıkıyor.
Acaba yapmam gereken bir ayar vs. mi var? Bu kadar kötü çekim yapacağını düşünmüyorum.

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Gcam için root a gerek yok cihazın desteği var gerek xda da gerekse burada konu var zaten A3 için farklı farklı xml de mevcut beğendiğinizi kurun, bulanıklık konusunda ise Google fotoğraflardan mı bakıyorsunuz çektiğiniz resimlere? Eğer öyleyse fotoğrafların güncellemesi varsa yapın ayrıca farklı bir galeri uygulaması indirip ondan da bakabilir misiniz?

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Bu konuda ekran çözünürlüğünün düşük olması etken değil, bende mi 6 dan a3 e geçiş yaptım ve stock kamera ile çektiğim fotoları yakınlaştırdığım zaman özellikle insan yüzleri net değil sonra Rehber - [Mi A3] En iyi Gcam ve ayarları arkadaşın dediğini uyguladım sonuç harika, çözünürlük problem olsaydı gcam sonrası bu kadar farklı olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca mi a3 amoled ekran evet mükemmel değil ama 2 yıl mi6 kullanmış biri olarak ips panele göre daha başarılı diyebilirim.
hocam gcam'i root olmadan kullanabilir miyiz?

Oyla:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
hocam gcam'i root olmadan kullanabilir miyiz?
Evet, Mi A3'te camera api2 zaten açık. Bu sebeple Gcam kurulumu için root gerekmiyor. Kutusundan çıkardığınız bir Mi A3'e Gcam kurabilirsiniz hiçbir şey yapmadan.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
arkadaşlar konuyla alakasız olacak ancak ayrıca bir konu açmak istemedim.

Mi A3'ün malum ekranı belirli seviyede. Onun dışında her şeyinden memnunun cihazın. Sizin görüşlerini almak istiyorum.

Boyutu en fazla Mi A3 kadar olan ancak ekranı çok daha kaliteli 2000 TL'ye kadar önerebileceğiniz cihazlar neler olur?

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Arkadaş haklı ekranla alakası yok sebebine gelince Gcam ile resim çekince gayet iyi sonuçlar alıyorsunuz.Haliyle ekranla bir alakası olmadığı ortaya çıkıyor.Xiaomi cihazların kaderi bu hatta tüm Android cihazların kaderi bu.Gcam kurduğun an işin rengi değişiyor.

Oyla:

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Arkadaş haklı ekranla alakası yok sebebine gelince Gcam ile resim çekince gayet iyi sonuçlar alıyorsunuz.Haliyle ekranla bir alakası olmadığı ortaya çıkıyor.Xiaomi cihazların kaderi bu hatta tüm Android cihazların kaderi bu.Gcam kurduğun an işin rengi değişiyor.
Google fotoğrafların birkaç sürüm öncesinde herkesde bu sorun oluştu o yüzden sordum hangi uygulamadan bakıyorsunuz diye mesela bende gcam kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.

Oyla:
Üst Alt