Yardım Mi A3 Kamerada sorun olabilir mi?

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Arkadaşlar arka kameradan yaptığım normal ve 48 MP çekimlerinde eski iphone telefonumdan bile kötü kalitesiz çekimler ortaya çıkıyor.
Acaba yapmam gereken bir ayar vs. mi var? Bu kadar kötü çekim yapacağını düşünmüyorum.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Birkaç örnek fotoğraf yükleyebilirseniz yorum yapabiliriz.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç örnek fotoğraf yükleyebilirseniz yorum yapabiliriz.
hocam pc yw atıp zoom yapınca net olarak görebiliyorum. Ancak telefon ekranında resme yaklaşınca hiç net olmuyor. Neden olabilir bu durum? Gcam falan mı yüklemem lazım. Androidde yeniyim kusura bakmayın.

Oyla:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
hocam pc yw atıp zoom yapınca net olarak görebiliyorum. Ancak telefon ekranında resme yaklaşınca hiç net olmuyor. Neden olabilir bu durum? Gcam falan mı yüklemem lazım. Androidde yeniyim kusura bakmayın.
Telefonunuzun 720p ekran panelinin handikabını tecrübe etmişsiniz. Telefonunuzda herhangi bir sorun yok :)

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Uygun fiyatlı Android cihazlarda özellikle bir Xiaomi fanı olsam da söylemeliyim ki Xiaomi'nin sık başvurduğu bir yöntem.Bir yerden alıp bir yere koyma mantığı. technix hocamın dediğine katılıyorum hocam cihazınızın ekran çözünürlüğü 720x1560 (HD+) Piksel günümüzde minimum 1080x2244 gibi çözünürlükler varken mi a3 de ekrandan parmak izi okuyucu ve 3 lü kamera dizilimi için ekran çözünürlüğünden kısılmış maalesef ve bundan dolayı çekilen görüntüler kalitesiz geliyor maalesef.Aynı durumu 1 sene önce ben de Mi 6 cihazımdan pocophone f1 cihazına geçince farklı bir boyutta yaşamıştım.Paslanmaz çelik amiral gemisi bir telefondan sadece işlemcisi ile oyun odaklı üretilmiş bir cihaza geçtim ve hayal kırıklığı yaşamıştım.Plastik kasa ekran gorilla glass 3 değişik bir cihazdı benim mi 6 pocodan daha eski olmasına rağmen gorilla glass 4 vardı.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Telefonunuzun 720p ekran panelinin handikabını tecrübe etmişsiniz. Telefonunuzda herhangi bir sorun yok :)
hocam ben de diyorum bu nasıl olabilir :)

Teşekkür ederim.

Gcam kullanımı için yorumlarınız nedir peki, önerir misiniz?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam ben de diyorum bu nasıl olabilir :)

Teşekkür ederim.

Gcam kullanımı için yorumlarınız nedir peki, önerir misiniz?
Hocam Gcam için sizin cihaz için root gerekiyor sanırım tam uyumlu bir sürüm bulursanız çok iyi işler çıkarıyor ancak belli bir ölçüde tabi

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
19
Hocam Gcam için sizin cihaz için root gerekiyor sanırım tam uyumlu bir sürüm bulursanız çok iyi işler çıkarıyor ancak belli bir ölçüde tabi
teşekkürler hocam root a vs. gerek yok. Bu da işimizi görür.

Oyla:

İsmail doğu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi6
Konular
0
Bu konuda ekran çözünürlüğünün düşük olması etken değil, bende mi 6 dan a3 e geçiş yaptım ve stock kamera ile çektiğim fotoları yakınlaştırdığım zaman özellikle insan yüzleri net değil sonra Rehber - [Mi A3] En iyi Gcam ve ayarları arkadaşın dediğini uyguladım sonuç harika, çözünürlük problem olsaydı gcam sonrası bu kadar farklı olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca mi a3 amoled ekran evet mükemmel değil ama 2 yıl mi6 kullanmış biri olarak ips panele göre daha başarılı diyebilirim.

Oyla:
Üst Alt