Yardım Mi A3 Görüntülü konuşurken ön kameranın donması

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Arkadaşlar WhatsApp'tan görüntülü konuşurken kamera ısınınca, yaklaşık 20-30 dakika sonra, görüntü donuyor. Arka kamerayı açıyorum çalışıyor. Ön kameraya çeviriyorum yine donuyor. Şu an EU Stock Android 10 son sürümü kullanıyorum. Android 9 EU stock kullanırken böyle bir sıkıntı yoktu, saatlerce konuşsam sıkıntı olmuyordu. Önerisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı?

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Arkadaşlar WhatsApp'tan görüntülü konuşurken kamera ısınınca, yaklaşık 20-30 dakika sonra, görüntü donuyor. Arka kamerayı açıyorum çalışıyor. Ön kameraya çeviriyorum yine donuyor. Şu an EU Stock Android 10 son sürümü kullanıyorum. Android 9 EU stock kullanırken böyle bir sıkıntı yoktu, saatlerce konuşsam sıkıntı olmuyordu. Önerisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı?
Global rom yüklü telefonumda aynı sorun bende var bilemiyorum sorunu ama çözümü henüz bulamadım

Oyla:

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global rom yüklü telefonumda aynı sorun bende var bilemiyorum sorunu ama çözümü henüz bulamadım
Hocam çok garip bir sıkıntı, benim ilk defa başıma geliyor, kaç cihaz değiştirdim böyle bir şey ne gördüm ne duydum

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Aynı olay benim Mi A3'te de oluyor. Ön kamera donduktan sonra arka kamera da 10 dakika sonra donuyor. Telefonu yeniden başlatmadan görüntülü konuşmalarda kameraları tekrar kullanamıyorum.

Android 9'da yoktu bunlar. Başımıza ne geldiyse şu Android 10 yüzünden geldi. Güncelleme alan telefon dedik. Şimdi de güncelleme gelmesin diye uğraşıyoruz. Bileydim Meizu alırdım. Nasılsa güncellenmiyor. Sıkıntı çıkarmasın yeter.

Oyla:

annanen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sercan
Cihazım
Miu
Konular
0
Bunu daha önce de başka kullanıcılardan okumuştum, çözümünün oluşması için Xiaomi'ye bir şekilde iletilmesi lazım. Nasıl ve nereden bu hata bildirimi yapılır bilen varsa yönlendirsin arkadaşları.

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Bunu daha önce de başka kullanıcılardan okumuştum, çözümünün oluşması için Xiaomi'ye bir şekilde iletilmesi lazım. Nasıl ve nereden bu hata bildirimi yapılır bilen varsa yönlendirsin arkadaşları.
Telefonun içinde geribildirim uygulaması var. Oradan Xiaomi'ye sorunu anlatabilirsiniz.

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Bol bol geri bildirim gönderin umarım diğer sürüm sorunsuz gelir

Oyla:

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki MIUI son çıkan romda bu sorun var mı acaba? Ona mı geçsek tekrar?

Oyla:

hakan2200

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi x4
Konular
17
Bi daha mı Xiaomi den saf Android almam.
Bu nedir ya, Orjinal yazılım kullanıyorum bende de aynı. whatsap ta kamera görüntü kayboluyor.

Oyla:

bmnkgn51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi a3
Konular
0
Benim hala android 9 arkadaşlar ocak ayında almıştım telefonu o günden bu güne aynı sorun bende de var. Whatsappta bir süre sonra ön kamera donuyor. Arka kameraya geçiyorum bir kaç saniye bekledikten sonra tekrar ön kameraya dönüyorum ve düzeliyor. Bu sorun android 10 ile alakalı bir sorun değil sanırım.

Oyla:
Üst Alt