Yardım mi a3 fastboot takılıyor

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
mi flash ile rom kuruyorum işlem tamamlandı diyor fakat sonra yine fastbootta takılı kalıyor yardımcı olabilir misiniz
slot değiştirdim twrp kurup açıldı fakat bu seferde wifi bağlanmıyor wifi ağ listesi gözükmüyor bile. Ne custom rom kurabiliyorum dünden beri, nede root atabildim

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Hocam Android 10 rom kurun hem slot a ya hem b ye ardından havoc stable custom rom kurun hem slot a ya hem b ye telefonu yeniden başlatın kurulmuş olur muhtemelen slot değiştirmeden sistemi resetliyorsunuz
Hocam şuan tekrardan bir şeyleri sıfırlamak istemiyorum sil kur sil kur baya baydı. Root nasıl atacagim bilginiz var mı stock 9 dayim

Oyla:

musti53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note3
Konular
3
Hocam şuan tekrardan bir şeyleri sıfırlamak istemiyorum sil kur sil kur baya baydı. Root nasıl atacagim bilginiz var mı stock 9 dayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp yi yükledikten sonra magisk son sürümü yükle hocam. Yalnız bl kilidi açık varsayıyorum.

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19

Twrp yi yükledikten sonra magisk son sürümü yükle hocam. Yalnız bl kilidi açık varsayıyorum.
Yapıyorum twrp flashliyorum fasbootta. Kalıcı olması için tekrar twrp installayip magisk installiyorum wifi çalışmıyor . Twrp install etmeden sadece boot ederek magisk denedim yine aynı sonuç

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Mesajınız yok hocam

Oyla:

musti53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note3
Konular
3
Hocam ben android 9 dayım telefonda rootlu bir sıkıntı yok magisk 20.4 ü deneyin son sürüm bu olması lazım. Yalnız bazı forumlarda root sonrası wifi sorunu olabildiği yazıyor.

Hocam ben android 9 dayım telefonda rootlu bir sıkıntı yok magisk 20.4 ü deneyin son sürüm bu olması lazım. Yalnız bazı forumlarda root sonrası wifi sorunu olabildiği yazıyor.

Mesajınız yok hocam

onunla alakası olmaz ama birde Twrp sürümünü değiştirin benim kullaňdığım sürüm twrp3.3.1.2 unofficial +magisk 20.4 isterseniz birde böyle deneyin.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt