Soru Mi A3 cihazı için MiUi 12 Gelecek mı?

Ormann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
Mi A3
Konular
5
İyi akşamlar,
Arkadaşlar Mi A3 cihazı için MiUi12 güncellemesi alacak mı?. Bilgisi olan paylaşabilir mi?. Saygılar

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Mi A3 Android One bir cihaz dolayısıyla MIUI güncellemesi almayacak tabiki de ama CC9e için MIUI 12 çıkacak buda A3 için portlanacağı anlamına geliyor yani kullanırsınız.

Oyla:

Ormann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
Mi A3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Portlanma ne demek .Anlamadım .Rica etsem izah eder misiniz ?

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Mi A3 Android One projesi altında Xiaomi'nin çıkardırğı 3'cü seri Android One cihazdır, diğer Android One cihazlarda olduğu gibi Mi A3'de saf Androidle piyasaya sürülür dolayısıyla güncellemeleri saf Android olmak üzere devam eder. Miui açılımı Mi Ui yani, Mi User İnterface olan Xiamominin Android tabanlı cihazları için geliştirdiyi Androide entegre bir kullanıcı arayüzüdür. Xiaomi A1=>5X, A2=>6X, modellerinde olduğu gibi her Saf Android cihazın bir ikizi olan donanımsal tüm özellikleri aynı yazılımsal özelliği farklı olan Miui tabanlı cihazlar da piyasaya sürüyor. Mi A3 cihazının ikizi olan cihazda CC9'dur, CC9 Miui ile çalıştığından geliştiriciler CC9'un ROM'unu A1'de çalışacak üzere modifiye eder yani portlarlar. Bu da arkadaşların dediyi kimi CC9 MİUİ 12 aldığı zamandan kısa süre sonra Mi A3 için port MİUİ 12 Rom çıkacaktır anlamına gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak şunu bildiririm ki, Port Romlar'da resmi Rom diğildir. Custom Rom olarak keçmekdedir, dolayısıyla resmi olarak OTA'yoloyla böyle güncelleme alma şansınız yoktur. Eğer cihazınıza Port Miui 12, Custom Rom kurmak isterseniz bunu manuel olaral yapmanız gereliyor. Bunu yapmak için forumda ki çeşitli rehberlerden yardım alabilirsiniz. Kendi Cihazınız forum kısmında küçük bir arama yaparal bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Ormann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
Mi A3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Custom romda bütün özellikler stabil olarak çalışıyor mu?.Eğer beğenmez isek tekrar eski orjinal Roma dönme şansımız varmı.

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.Custom romda bütün özellikler stabil olarak çalışıyor mu?.Eğer beğenmez isek tekrar eski orjinal Roma dönme şansımız varmı.
Rom'dan Rom'a deyişiklik gösteren bir durum, bazı Romlar sorunsuz çalışırken bazıların da küçükden büyüğe sorunlar oluşabilir. Miui port Romlarının çoğunluğunda geliştiriciler mevcut sürümün sorunlarını not ediyor ve güncellemelerle ortadan kaldırıyorlar. Eski cihazım olan A1'de kurduğum Miui Rom'da küçük sorunlar dışında bir sorunla karşılaşmamışdım, onlar da güncellemelerle ortadan kaldırılmışdı. Tavsiyem Stabil sürümü bekleyib onu kurmanız yönünde, stabil sürümlerde genelikler sorun yaşamazsınız. İstediğiniz zaman kendi orijinal Android One Rom'unuza geri dönebilirsiniz. Rehberlere uyarsanız en kötü ihtimalde verilerinizi kaybedersiniz, onlarıda işlemleri yapmadan önce yedeklerseniz hiç bir sorun yaşamazsınız.

Oyla:

Kerem4534

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ernesto
Cihazım
Mia3
Konular
0
Merhaba iyi bayramlar Bende Mia 3 kullanıyorum room atmak istiyorum ama daha önce hiç atmadım tlfn android 10 u aldı şimdi saf androidi sevmedim başka android 10 mu tamam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Oyla:
Üst Alt