Sohbet Mi a2 ye bile android 10 geldi....

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Hocam iyi derken ? İşlemciler aynı, ramlar aynı. İyiden kastınız nedir ? Rn7 kötü bir cihaz değil. Ama konu güncelleme politikası ise. android one kapsamında bir cihaz ile redmi cihazı karşılaştırıyorsanız mi a2 daha iyi bir cihaz, bu kaçınılmaz.

clap~~
Hocam benim kastettigim de o zaten.Sizde demişsiniz ikisi de aynı cihaz neredeyse.madem aynı cihaz niye mi a2 ye önce veriliyor.Ben güncelleme gelmediğinden yakinmiyorum.Rn7 daha yeni bir cihaz.Niye bu cihaza gelmediğini merak ediyorum.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam benim kastettigim de o zaten.Sizde demişsiniz ikisi de aynı cihaz neredeyse.madem aynı cihaz niye mi a2 ye önce veriliyor.Ben güncelleme gelmediğinden yakinmiyorum.Rn7 daha yeni bir cihaz.Niye bu cihaza gelmediğini merak ediyorum.

Hocam mesajımı tam okumuyorsunuz sanırım. Yada android one ne demek bilmiyorsunuz. Android one kapsamında cihazlar güncellemeleri hızlı ve çabuk alır. Sebebi direkt google saf android yazılımını kullanır. Redmi ise saf android yazılımın üzerine miui arayüzü entegre edilerek güncelleme alır. Yani mi a2 cihazı rn7 den daha hızlı ve önce android 10 alabilmeli. Ki mi a2 ye gelen güncelleme çok geç kaldı.

Üst Alt