- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,
Dikkat : Öncelikle cihazınızın bootloader kilidi açık olmalıdır. Rehber - Xiaomi Mi A2'nin Bootloader Kilidini Açma
Dikkat : Öncelikle cihazınızı Mİ 6X e çevirmeniz gereklidir. Rehber - Mi A2 yi Mi 6x'e Çevirme Rehberi[ 02.10.2019]
Adım 1 : Aşağıdaki linkten veya Miui Eu sitesinden Mİ 6X e ait Miui 11 zip dosyasını indiriniz. Mutlaka ve mutlaka zip içerisindeki firmware klasörünü siliniz. Silmezseniz cihazınızı gerçek anlamda bir daha mi a2 ye geri çeviremezsiniz.
Adım 2 : Cihazı Twrp modundan başlatın. Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Xiaomi Mi 6x Eu romunu, ek kısımdaki Hmp Kerneli, wayne persist ve Magisk dosyasını cihazınıza atınız.
Adım 3 : Önce Xiaomi Mİ 6x Eu romu, sonra wayne_persist dosyasını sonra hmp kerneli ve son olarakta magisk dosyasını kurunuz. (Eğer güncelleme amaçlı kuruyorsanız rom+ kernel+ magisk 3'lemesi yine kurulacak)
Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Eu miui 11 romunu kurdunuz. Şuan cihazınız açılacak. Başka bir romdan geliyorsanuz ilk aşamada kamera çalışmayacak, bunun için Kamera fix dosyasını cihaza atınız. Telefon açıkken magisk manager uygulamasına giriniz ve kamera fix ini yükleyiniz. Ardından cihazı yeniden başlatmanızı ister siz 2 kez yeniden başlatın kamera hazır.
Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin
Adım 2 : Cihazı Twrp modundan başlatın. Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Xiaomi Mi 6x Eu romunu, ek kısımdaki Hmp Kerneli, wayne persist ve Magisk dosyasını cihazınıza atınız.
Adım 3 : Önce Xiaomi Mİ 6x Eu romu, sonra wayne_persist dosyasını sonra hmp kerneli ve son olarakta magisk dosyasını kurunuz. (Eğer güncelleme amaçlı kuruyorsanız rom+ kernel+ magisk 3'lemesi yine kurulacak)
Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Eu miui 11 romunu kurdunuz. Şuan cihazınız açılacak. Başka bir romdan geliyorsanuz ilk aşamada kamera çalışmayacak, bunun için Kamera fix dosyasını cihaza atınız. Telefon açıkken magisk manager uygulamasına giriniz ve kamera fix ini yükleyiniz. Ardından cihazı yeniden başlatmanızı ister siz 2 kez yeniden başlatın kamera hazır.
Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin
Miui Eu Beta Rom V. 20.3.26 :
Wayne_persist :
Kernel :
Magisk Manager :
Kamera fix :
Mi globe Ortalı saat :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
( Firmware Klasörünü Silmeyi Unutmayın ) Wayne_persist :
Kernel :
( Stok kernelin stabil hale getirilmiş versiyonu)Magisk Manager :
( Root içindir ve şuanlık kamera için mecburen rootlu kullanmamız gerekiyor)Kamera fix :
Mi globe Ortalı saat :
( Mi 6x e ait eklentiyi indirip kuralım.)Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz.
Bu anlatılanlar tarafımca 01.10.2019 tarihinde denenmiş ve foruma eklenmiştir. Yapılanlarda tüm risk size aittir.
Son düzenleme: