Yardım Mİ A2 Rehbere Sim Kişilerini Alma

yusuf.97

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mİ A2 64
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global android 8.1.0
Telefon Modeli
mi a2 4 gb ram 64gb rom
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selam arkadaşlar bugün mi a2 64 gb telefonunu alarak bende aranıza katıldım fakat telefona sim kartı taktığımda kişiler bir türlü gözükmüyor. Kişiler .3 nokta .ayar düğmesi .ayarlar .görüntüleme seçenenekleri diyorum sadece -sıralama ölçütü ve -ad biçimi çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler :)

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Selam arkadaşlar bugün mi a2 64 gb telefonunu alarak bende aranıza katıldım fakat telefona sim kartı taktığımda kişiler bir türlü gözükmüyor. Kişiler .3 nokta .ayar düğmesi .ayarlar .görüntüleme seçenenekleri diyorum sadece -sıralama ölçütü ve -ad biçimi çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler :)
Merhabalar cihazınız hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz.
Kişiler uygulamasını açıp sol üstteki üç noktaya tıklayın.
Ayarlara girin ve açılan ekranda "İçe Aktar" olacak ona tıklayıp sim karttan içe aktarın. Tamamdır.clap~~

Forum kuralları gereği konu başlığının tamamını büyük harfle yazmak yasak olduğundan başlığınızı güncelliyorum.Yes~~

Oyla:

yusuf.97

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mİ A2 64
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar sorunu halletim, ben hep ana ekrandaki kişilerden ayarlara giriyordum o yüzden orada yoktu içe aktar seçeneği. İyi forumlar dilerim..

Oyla:

Logan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
iPhone 5
Konular
0
merhaba bende yeni a2 lite kullanıcısıyım iPhone dan geçtim android e alışkın değilim ama genelde bu tür şeylere kafam çalışır.
sorum şu rehberde kişiler tek görünüyor da arama çevirme olan (diler) kısımda her kişi 2 tane oluyor biri whatsaplı biri normal kayıt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rehberde de çift oluyordur onu whatsap tıkını kaldırınca gitti ama bu arama çağrı bilgisi aldığımız yerde tüm kişiler çift :(

Oyla:

Hüseyin4181

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Ünal
Cihazım
A2 lite
Konular
9
Merhaba hayırlı olsun cihazınız ben 2 yıldır mi5 kullanıyorum kamerası iyi eşime dün a2 lite aldım kamerası pek hoşuma gitmedi özelikle ön kamerası sizde durum nedir yorumunuz nedir kamera ile ilgili

Oyla:
Üst Alt