- Adım
- MurT
- Cihazım
- Mi A2 64 gb
- Konular
- 1
Bakalım artık acale etmeye gerek yok ama bir daha androidone cihaz almam kolay kolayBana da daha gelmedi.
Bakalım artık acale etmeye gerek yok ama bir daha androidone cihaz almam kolay kolayBana da daha gelmedi.
android 9 dan sonra güncellemeler otomatik yükleniyor kullanıcıya sormuyor veya bildirim gelmiyor ykleme var yüklemek ister misin diye. geliştirici seçeneklerinden kapatmak mümkün otomatik yüklemeyi tabi ama şuan güvenlik seviyesi 5ocak yazıyorsa gelmiştir ve otomatik yüklemiştir. gelmeme imkanı yok. gözünüzden kaçmış olabilir. ithalatçı garantili olanlar herkes önce alır güncellemeyi.
Benımkıde ithalatçı garantili bana geldı ayarlardan sisteme gelıp denetleye bastınmı ne hatası verdiBenim telefona henüz güncelleme gelmedi ithalatçı garantili aldım ondan olabilir mi
Benımkıde android 9 banada geldi de yüklemedim otomatik filan yüklemiyor denetle deyince çıktı ama durdur dedim 5 aralık gözüküyor bende ama son denetleme 5 şubat diyor denetle deyince güncel diyor durdur demiştim daha sonrs otomatik indirdi galiba ama 5 aralık yazıyor ilginçBende Android 9 güvenlik yaması 5 Aralık yazıyor. Denetle dediğimde güncel yazıyor
android 9 dan sonra güncellemeler otomatik yükleniyor kullanıcıya sormuyor veya bildirim gelmiyor ykleme var yüklemek ister misin diye. geliştirici seçeneklerinden kapatmak mümkün otomatik yüklemeyi tabi ama şuan güvenlik seviyesi 5ocak yazıyorsa gelmiştir ve otomatik yüklemiştir. gelmeme imkanı yok. gözünüzden kaçmış olabilir. ithalatçı garantili olanlar herkes önce alır güncellemeyi.
Hata almıyorum guncellemeri kontrol et dediğimde kontrol ediyor ve resimde görüldüğü gibi yazıyorGüncelleme kontrol edilemedi hatası mı alıyorsunuz?
Bende geliştirici de otomatik yükle açık değil sen yanlışlıkla açmayasın ayrıca evet geri çekilmiş 5 aralık gözüküyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliştirici seçeneklerinde güncellemesi otomatik yükle default olarak açıktır arkadaşlar ancak güncelleme geri çekildiyse bilmiyorum
Ocak ayı güncellemesi geri çekildi yani iptal edildi ondan güncellemiyorHata almıyorum guncellemeri kontrol et dediğimde kontrol ediyor ve resimde görüldüğü gibi yazıyor