Diğer Mi A2 Lite Yaşadığım Sorunlar

bergkamp1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Tunç
Cihazım
A2 Lite
Konular
0
Arkadaşlar bende de şöyle bi sorun var.Birisini aradığımda ve görüşme esnasında bi çağrı aldığım sırada aktif olan görüşmem direk sonlanıyor.Bi türlü bulamadım çözümünü.Arama bekletmeyi aktif et dedi vodafone.*43# İşlemini yaptım aktif demesine rağmen sorun hala devam ediyor sıkıntılı bi durum :/

serdar uzu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi A2 + Mi A2L
Konular
0
Arkadaşlar bende de şöyle bi sorun var.Birisini aradığımda ve görüşme esnasında bi çağrı aldığım sırada aktif olan görüşmem direk sonlanıyor.Bi türlü bulamadım çözümünü.Arama bekletmeyi aktif et dedi vodafone.*43# İşlemini yaptım aktif demesine rağmen sorun hala devam ediyor sıkıntılı bi durum :/

Aynı sorun bendede var..

Arslan1990

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ekrem
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Arkadaşlar dokunmatik problemi bazen basmıyor bazen de kendi kendine basıyor garanti yapar mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Bu dokunmatik sorunu bende de var daha telefon 2 haftalık pişman olduk telefonu aldığımıza çözüm de yok gibi servise yollamayı düşünüyorum ayrıca hotspot problemi de var bir türlü bağlanan cihazlar internete baglanamadi

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6

bergkamp1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail Tunç
Cihazım
A2 Lite
Konular
0
Aynı sorun bendede var..
Kardeş volte özelliğin açık mı?Ben volteyi kapattım.Kapattıktan sonra sorun yok.Öncesinde fabrika ayarlarına döndüm denedim okey volteyi açtım sorun var yine kapattım sıkıntı yok.Sanırım volteden kaynaklanıyor.

alikoca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi a2 lite
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

iyi günler telefonumda uygulamalardan bildirimleri alamıyorum.örneğin maçkolikte böyle bir yazı çıkıyor.Mi band 3 te aramalar çıkmıyor. ntv habertürk vs uygulamalarda bildirimler gelmiyor

Kivanç38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kivanç
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
3
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta once mi a2lite cihaz aldim 4gb 64 modeli
Cihazimda problem şu Facebook Instagram ve Chrome da video izlerken video yükle duraklatip tekrar başlatıyor yaklaşık 20.30 saniye sonra durdurup tekrar başlatıyor problemi bulamadım uygulamaları güncelleştirme gene aynı bilgisi olan var mı

Üst Alt