Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,
Xiaomi Redmi 6 Pro cihazından port ile karşınızdayız
Dikkat : Öncelikle cihazınızın bootloader kilidi açık olmalıdır. Rehber - Xiaomi Mi A2 Lite Bootloader Kilidini Açma
Dikkat : Öncelikle cihazınıza twrp kurulmalıdır. Rehber - [Official] [Recovery] Mi A2 Lite için TWRP 3.3.1
Dikkat : Twrp üzerinden tüm yedeklerinizi almanızı öneririm. Özellikle efs yedeğinizi almanızda fayda var.
Adım 1 : Ekteki linkten 3 adet dosyayı indirelim
Adım 2 : Cihazımızı twrp moduyla açalım ( Cihazı kapatın, ses açma + başlatma tuşuyla açalım )
Adım 3 : Wipe menüsünden dahili hafıza hariç hepsini silelim
Adım 4 : İndirdiğimiz Xiaomi Miui eu romunu cihazımıza atalım. Twrp üzerinden direkt kuralım. Ardından twrp silinme ihtimaline karşılık ekteki twrp.zip dosyasınızda flashlayalım.
Adım 5 : İşlem tamam, cihazımızı açalım. Eğer wifi veya şebeke ile ilgili bir sorun varsa, Ekteki modem dosyasını twrp yi tekrar açıp direk flashlayalım.
Adım 6 : Ekteki magisk manager apk dosyasını cihazımız açıldıktan sonra normal olarak kuralım..Miui 11 Eu zip :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Modem fix :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Manager :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz. Risk tümüyle size aittdir.
Kaynak :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romu kurdum ve memnunun amcak modem yaşını da kurduğum halde "Bağlantı Paylaşımı" özelliği çalışmıyor. Paylaşımı açtığım an hemen tekrar kapanıyor. Operatör Turkcell. Çözüm önerisi olan var mı?
Xda linki benim rehberim yihu! Buradan emeği geçen, konuyu ve romu oluşturan herkese teşekkür ediyorum
Eğer bu romu kurduysaniz evet Modem fixki kullanabilirsiniz. Sorunuza çözüm olabilir. Olmasada zarar vermeyecektir.Merhaba, bu sürümde hat İnterneti hızı düşüklüğü söz konusu olduğunda modem fix kullanılabilir mi?