K kisacaec Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım emrah Cihazım mi 6 Yaş 36 Konum van Katılım 2 Nisan 2018 Konular 4 Mesajlar 19 Tepkime puanı 3 Puanları 3 12 Kasım 2018 #1 Mİ A2 Lite Pil Yüzdesi Gösterme kısmını nereden açabilirim. Aradım taradım bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Mİ A2 Lite Pil Yüzdesi Gösterme kısmını nereden açabilirim. Aradım taradım bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
stranium Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım tr Cihazım Mi A2 ve A2Lite Konum İstanbul Katılım 4 Aralık 2018 Konular 5 Mesajlar 55 Tepkime puanı 27 Puanları 18 4 Aralık 2018 #11 yetiskinx' Alıntı: Ek ayarlarda öyle bir sekme var fakat çalışmıyor Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Merhaba ek ayarlar dediğiniz geliştirici seçenekleri mi? Oyla: Oyla 0 Downvote
yetiskinx' Alıntı: Ek ayarlarda öyle bir sekme var fakat çalışmıyor Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Merhaba ek ayarlar dediğiniz geliştirici seçenekleri mi?
raver Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım salim Cihazım a2 lite Yaş 54 Konum konya Katılım 22 Kasım 2018 Konular 4 Mesajlar 49 Tepkime puanı 6 Puanları 8 11 Ocak 2019 #12 Bildirim çekmecesini aşağıya çekmeden göstermenin yolu yokmudur? Oyla: Oyla 0 Downvote
gince Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım günay Cihazım mi 8 Yaş 46 Konum adana Katılım 4 Aralık 2018 Konular 9 Mesajlar 199 Tepkime puanı 136 Puanları 43 11 Ocak 2019 #13 kisacaec' Alıntı: Mİ A2 Lite Pil Yüzdesi Gösterme kısmını nereden açabilirim. Aradım taradım bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bende mi8 var. dediğiniz bölüme ayarlar/bildirimler ve durum çubuğu/ pil göstergesi diye bir yer varsa kontrol eder misiniz? Oyla: Oyla 0 Downvote
kisacaec' Alıntı: Mİ A2 Lite Pil Yüzdesi Gösterme kısmını nereden açabilirim. Aradım taradım bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bende mi8 var. dediğiniz bölüme ayarlar/bildirimler ve durum çubuğu/ pil göstergesi diye bir yer varsa kontrol eder misiniz?