- Adım
- Varol
- Cihazım
- MI A2 Lite
- Konular
- 8
Merhaba, A2 Lite telefonuma geçici root izniyle Google kamera yükledim. Sonrasında gördüm ki GCam olayı baya çetrefilli, bambaşka bir dünyaymış. GCam ın bir sürü versiyonu modu var. Neredeyse her telefon modeli için geliştiriciler yeni yeni modlar programlıyorlar. Bu adreste bür sürü mod mevcut mesela:
Ben de istedim ki A2 lite kullanıp Google Camera yükleyen arkadaşlar hangi modunu kullanıyorlar, hangi versiyonu öneriyorlar bu bölümde paylaşalım.
Mesela ben 7-8 ayrı Gcam versiyonu denedim en son
Siz de kullandığınız Gcam versiyon ve modunu, hangi özelliklerin çalışıp hangilerinin çalışmadığını lütfen aşağıda paylaşınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben de istedim ki A2 lite kullanıp Google Camera yükleyen arkadaşlar hangi modunu kullanıyorlar, hangi versiyonu öneriyorlar bu bölümde paylaşalım.
Mesela ben 7-8 ayrı Gcam versiyonu denedim en son
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
modunda karar kıldım. Bu modda; Ön kamera (hdr kapalı olarak) , portre, panaroma, photo sphare, ağır çekim, gece çekimi, g.lens sorunsuz çalışıyor, Video 4k 30 fps çekim yapıyor.Siz de kullandığınız Gcam versiyon ve modunu, hangi özelliklerin çalışıp hangilerinin çalışmadığını lütfen aşağıda paylaşınız.
Son düzenleme: