Soru Mi a2 lite arayüz berbat

deenizacar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
denizacar
Cihazım
mi a2 lite
Konular
3
Merhaba arkadașlar mi a2 lite cihazini dün xiaomi magazasinda satin aldim gayet guzel tasarimi ekrani hizi cok guzel bilseydim xiaomi arayuzunu kullanilmadigini almazdim suanki arayuzu ve kamerasi cok berbat dun keyifle aldigim telefonu canimi sıktı miui arayuzu gelirmi acaba bu telefona

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
1000 lira ya 1000 motor araba alıp 3000 motor performansı bekliyor büyük bir çoğunluk, o zaman 1000 lira değil 3000-5000 lira vereceksiniz. 1000 lira ile 1500 lira ile iyi kameralı yüksek performanslı ürünler beklemeyin yani bu ürüne 1500 veriyorsan mutlaka bazı özellikleri düşük bazı özellikleri olmadığı için bu fiyat oluyor. Bunları şahsi olarak değil genele yazıyorum çoğunluk şu yok bu kötü yazıp duruyor bende isterdim samsung a gidip 5000 vereyim iphone gidip 8000 vereyim herşey 4/4 lük olsun ama 1500 e aldığımız telefondan ancak bukadarı çıkar.
xiaomi az kar elde ettiği için Samsung dan daha ucuza geliyor. ama tabiki 5tl lik samsunga 1.5tl lik xiaomi kafa tutamaz. en az 2-2.5 hatta 3tl ya varır

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
1000 lira ya 1000 motor araba alıp 3000 motor performansı bekliyor büyük bir çoğunluk, o zaman 1000 lira değil 3000-5000 lira vereceksiniz. 1000 lira ile 1500 lira ile iyi kameralı yüksek performanslı ürünler beklemeyin yani bu ürüne 1500 veriyorsan mutlaka bazı özellikleri düşük bazı özellikleri olmadığı için bu fiyat oluyor. Bunları şahsi olarak değil genele yazıyorum çoğunluk şu yok bu kötü yazıp duruyor bende isterdim samsung a gidip 5000 vereyim iphone gidip 8000 vereyim herşey 4/4 lük olsun ama 1500 e aldığımız telefondan ancak bukadarı çıkar.
Adam telefon yavaş yada kötü demiyor... Arayüz Google arayüzü bilmiyordum ve pişman oldum diyor... Konuyu anlamsmışsınız...

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar siz android one anlamını bilmiyorsunuz galiba

Saflaştırılmış Android yani uygulamaların çoğu stok üretici kamera vs gibi yazılımları yapar

Siz nexus veya pixel almıyorsunuz android one alıyorsunuz

Oyla:

bariskartal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
A2 lite
Konular
1
""
Adam telefon yavaş yada kötü demiyor... Arayüz Google arayüzü bilmiyordum ve pişman oldum diyor... Konuyu anlamsmışsınız...

"suanki arayuzu ve kamerasi cok berbat dun keyifle aldigim telefonu canimi sıktı"

Nereyi anlamadığımı nasıl anladınız :)
Kamerası çok berbat demiş daha ne desin kamerası çok kötü yazınca mı anlamam gerekiyordu.

Bende bu telefonu kullanıyorum fiyat performans diyorum kısaca yazımda!

Oyla:

TheDoop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
MI A2 Lıte
Meslek
Acil Tıp teknisyen
Konular
5
Bu kişiye göre değişir ben Mıuı den nefret ettiğim için aldım kutunun üzerinde bile arayüz belli iken nasıl olur da saf android olduğunu bilmeden alıyor insanlar anlamıyorum

Oyla:

deenizacar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
denizacar
Cihazım
mi a2 lite
Konular
3
Arkadaslar salak sacma konusmayin benim gonderime kimse yorum yapmak zorunda değil bakin telefon 1 haftalik telefon donuyor ben iste size cektigim videoyu atacam bakin ben arayuzlerden anlamam benim daha once aldigim baska markalardaki telefonlar boyle degildi kameralari gayet iyidi 3 yil once aldigim samsung a7 kamerasi bile bundan daha iyidi dha netti bakin size gecen gun yasadigim sorunun videoaunu cektim magazasi cok uzak oldugu icin gidemiyorum yoksa gider telefonu mağaza da param parca ederdim ister 1 lir olsun ister 10bin lira olsun sonucta parami vermissim bu zmanda babaniz size 1 lira para vermez kalkmissiniz bilip bilmeden konusuyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video atilmiyor burada isteyen yetkililer varsa mail adreslerini birakirsa sevinirim ben onlra mail yoluyla paylasacam ekran bi gidiyor 10 dkik gelmiyor

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
tamam hocam o kadar çok söylenecek şey var ki. üzerinden 1 hafta geçmiş cihaz hala elinizde. tamam aldığınızda farketmediniz miui olmadığını ama tekrar da gitmeye üşenmişsiniz sanki. ayrıca cihaz bozuk. kim bilir nerede problemi var. o cihaza da resmi olarakta miui gelmez. en kısa zamanda mağazanın yolunu tutun iyi günler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt