Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000 lira ya 1000 motor araba alıp 3000 motor performansı bekliyor büyük bir çoğunluk, o zaman 1000 lira değil 3000-5000 lira vereceksiniz. 1000 lira ile 1500 lira ile iyi kameralı yüksek performanslı ürünler beklemeyin yani bu ürüne 1500 veriyorsan mutlaka bazı özellikleri düşük bazı özellikleri olmadığı için bu fiyat oluyor. Bunları şahsi olarak değil genele yazıyorum çoğunluk şu yok bu kötü yazıp duruyor bende isterdim samsung a gidip 5000 vereyim iphone gidip 8000 vereyim herşey 4/4 lük olsun ama 1500 e aldığımız telefondan ancak bukadarı çıkar.
xiaomi az kar elde ettiği için Samsung dan daha ucuza geliyor. ama tabiki 5tl lik samsunga 1.5tl lik xiaomi kafa tutamaz. en az 2-2.5 hatta 3tl ya varır
1000 lira ya 1000 motor araba alıp 3000 motor performansı bekliyor büyük bir çoğunluk, o zaman 1000 lira değil 3000-5000 lira vereceksiniz. 1000 lira ile 1500 lira ile iyi kameralı yüksek performanslı ürünler beklemeyin yani bu ürüne 1500 veriyorsan mutlaka bazı özellikleri düşük bazı özellikleri olmadığı için bu fiyat oluyor. Bunları şahsi olarak değil genele yazıyorum çoğunluk şu yok bu kötü yazıp duruyor bende isterdim samsung a gidip 5000 vereyim iphone gidip 8000 vereyim herşey 4/4 lük olsun ama 1500 e aldığımız telefondan ancak bukadarı çıkar.
Bu kişiye göre değişir ben Mıuı den nefret ettiğim için aldım kutunun üzerinde bile arayüz belli iken nasıl olur da saf android olduğunu bilmeden alıyor insanlar anlamıyorum
Arkadaslar salak sacma konusmayin benim gonderime kimse yorum yapmak zorunda değil bakin telefon 1 haftalik telefon donuyor ben iste size cektigim videoyu atacam bakin ben arayuzlerden anlamam benim daha once aldigim baska markalardaki telefonlar boyle degildi kameralari gayet iyidi 3 yil once aldigim samsung a7 kamerasi bile bundan daha iyidi dha netti bakin size gecen gun yasadigim sorunun videoaunu cektim magazasi cok uzak oldugu icin gidemiyorum yoksa gider telefonu mağaza da param parca ederdim ister 1 lir olsun ister 10bin lira olsun sonucta parami vermissim bu zmanda babaniz size 1 lira para vermez kalkmissiniz bilip bilmeden konusuyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video atilmiyor burada isteyen yetkililer varsa mail adreslerini birakirsa sevinirim ben onlra mail yoluyla paylasacam ekran bi gidiyor 10 dkik gelmiyor
tamam hocam o kadar çok söylenecek şey var ki. üzerinden 1 hafta geçmiş cihaz hala elinizde. tamam aldığınızda farketmediniz miui olmadığını ama tekrar da gitmeye üşenmişsiniz sanki. ayrıca cihaz bozuk. kim bilir nerede problemi var. o cihaza da resmi olarakta miui gelmez. en kısa zamanda mağazanın yolunu tutun iyi günler