fark etmiyor sanırım benim cihaz 64a2 lite 3/32 veya 4/64 romları farklımı yoksa aynımı
nasıl çözücem bu sorunu lütfen yardım etSim1 sim2 yer değiştiriyor bilginize raw dosyasını düzenlemek gerekiyor
Link paylaşmak yasak değilse burda paylaşayım raw dosyasının linkini
hard reset moduna girdiğimiz yerden mi yapacağım? bu dosyayı hafızaya mı atacağım?Sim sorunu için bu dosyayı fastboot modunda "fastboot flash modem modem.img" kodu ile flashlayın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dediğinizden pek bir şey anlamadım lütfen detaylı yardımcı olur musunuzSim sorunu için bu dosyayı fastboot modunda "fastboot flash modem modem.img" kodu ile flashlayın.
Lütfen acil yardım edin halletmem gerekiyor şebeke çekmiyor?Sim sorunu için bu dosyayı fastboot modunda "fastboot flash modem modem.img" kodu ile flashlayın.
yalnız şuan oreo değilde pie var sıkıntı olur mu? ve modem.img dosyasını adb kısayolunun hemen yanına mı atıcam ?Telefonu kapatın ses kısma tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın "Fastboot" diye bir ekran gelince telefonu bilgisayara takın ve şu indirdiğiniz ADB Terminalinin olduğu yere modem.img'ı atın sonra da terminali açıp dediğim kodu yazın.
adb dediğiniz şey cmd kodlarına benzer uygulama değil mi ?Telefonu kapatın ses kısma tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın "Fastboot" diye bir ekran gelince telefonu bilgisayara takın ve şu indirdiğiniz ADB Terminalinin olduğu yere modem.img'ı atın sonra da terminali açıp dediğim kodu yazın.
bilmiyorum sim kartını takıyorum ve görmüyor yukarıda sim ibaresinin içi boş gözüküyor imeilerde sıkıntı yok farklı simde olmadıEvet aynı yerde olmaları gerekiyor.
Benim anlamadığım pie'da olmanıza rağmen nasıl sim sorunu var?
Modem dosyası Oreo geri dönüş yapıldı onun için uyumlu mu ek olarak cihaz sıfırlanma söz konusu muSim sorunu için bu dosyayı fastboot modunda "fastboot flash modem modem.img" kodu ile flashlayın.