Yardım mi a2 lite 32 gb ara bellek sorunu

kslemrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi a2 lite 32gb
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 10
Telefon Modeli
a2 lite 32gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
s.a. herkese. bende mi a2 lite 32gb cihaz var.android 10'a güncenlendi. son zamanlarda programdan programa geçiş yaparken arabelleği hafızaya almıyo. örneğin banka uygulaması açık arka plandan hesap makinesini açıyorum tekrar banka uygulamasına geçiyorum ancak tekrar şifre istiyo ana sayfaya atıyor v.s. bu sorun diper programlarda da aynısı oluyor. internet tarayıcıların herhangi birinş açıyorsun başka bir programa geçiş yapıyorum sonra tekrar internet tarayıcısına geçiyorum sayfayı yeniliyo kaldığı yerden devam etmiyor. umarım sorunu anlatabilmişimdir.. sizce sorun nedir

kslemrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi a2 lite 32gb
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s.a. herkese. bende mi a2 lite 32gb cihaz var.android 10'a güncenlendi. son zamanlarda programdan programa geçiş yaparken arabelleği hafızaya almıyo. örneğin banka uygulaması açık arka plandan hesap makinesini açıyorum tekrar banka uygulamasına geçiyorum ancak tekrar şifre istiyo ana sayfaya atıyor v.s. bu sorun diper programlarda da aynısı oluyor. internet tarayıcıların herhangi birinş açıyorsun başka bir programa geçiş yapıyorum sonra tekrar internet tarayıcısına geçiyorum sayfayı yeniliyo kaldığı yerden devam etmiyor. umarım sorunu anlatabilmişimdir.. sizce sorun nedir
yokmu bakan okuyan cevaplayan

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
RAM sıkıntısı gibi duruyor. Geliştirici seçenekleri altından arka plan işlem sınırı konulmuş veya faaliyetleri saklama işaretlenmiş olabilir.

Oyla:

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Ayrıca bilgilerinizin yedeğini alıp cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Bu da işe yaramazsa, telefonunuza Android 10 iyi gelmemiş demektir. Bende Mi A3 var. Geçen ay Android 10'a geçtim. Avrupa sürümü olmasına rağmen memnun değilim. Google Fotoğraflar kasıyor. Chrome arada bir donuyor. Klavyede değişik bir sorun var. Genel anlamda bir uyumsuzluk söz konusu. Stabilite yok.

Oyla:

kslemrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi a2 lite 32gb
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM sıkıntısı gibi duruyor. Geliştirici seçenekleri altından arka plan işlem sınırı konulmuş veya faaliyetleri saklama işaretlenmiş olabilir.
ustam geliştirici seçenekler nerede android 10
[automerge]1593177538[/automerge]
Ayrıca bilgilerinizin yedeğini alıp cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Bu da işe yaramazsa, telefonunuza Android 10 iyi gelmemiş demektir. Bende Mi A3 var. Geçen ay Android 10'a geçtim. Avrupa sürümü olmasına rağmen memnun değilim. Google Fotoğraflar kasıyor. Chrome arada bir donuyor. Klavyede değişik bir sorun var. Genel anlamda bir uyumsuzluk söz konusu. Stabilite yok.
bide ustam android 10 gelmeden öncede vardı sıkıntı

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Android one cihazlara pek hakim değilim hocam. MIUI kullanan cihazlarda ayarlar/telefon hakkında altından MIUI sürümüne 8-9 defa tıklayınca açılıyor ve ayarlar/ek ayarlar altından ulaşılıyor.

Oyla:
Üst Alt