Yardım Mİ A2 Edl Modu Olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soneryldzgs1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
mi a2
Konular
6
Selamın aleyküm usta. Bir konuda yardım isteyecektim.
Dün bir room yüklerken başarılı oldu yeniden başlat dediğimde bir daha açılmadı. Tuş kombinasyonlarına bastığımda vs herhangi bir tepki alamıyorum bir görüntü gelmiyor. Sadece pc ye bağladığımda bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM3) olarak geliyor.

MiFlash'ın farklı versiyonları ile kurmaya çalıştım yalnız orada da "yazma zaman aşımına uğradı" veya " cannot readh hello packets gibi hata alıyorum.

Cihazı tuş kombinasyonlarına tepki vermediği için fastboot gibi bir moda da alamıyorum. Ne yapabilirim :(

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dün bir room yüklerken başarılı oldu yeniden başlat dediğimde bir daha açılmadı. Tuş kombinasyonlarına bastığımda vs herhangi bir tepki alamıyorum bir görüntü gelmiyor. Sadece pc ye bağladığımda bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM3) olarak geliyor.

MiFlash'ın farklı versiyonları ile kurmaya çalıştım yalnız orada da "yazma zaman aşımına uğradı" veya " cannot readh hello packets gibi hata alıyorum.

Cihazı tuş kombinasyonlarına tepki vermediği için fastboot gibi bir moda da alamıyorum. Ne yapabilirim :(

Tam olarak ne yapıyordunuz hocam ? Rom değişirken mi bu oldu

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Öncelikle Pc de windows 7 64 bit kurulu olması lazım veya öyle bir pc varsa onunla deneyin. Edl moda aldıktan sonra işte test point ile pc ye bağlayın batarya gücünü kestikten sonra tabi sonra fastboot romunu C diske atın ve mi flash 2016 veya 2018 sürümünü indirin tüm driverlar kurulu olması lazım. Cihazı Com 6-7-10 gibi sayılarda görürse mi flash hemen C diskteki romu seçip Flashlayın Tabi Clear All seçerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soneryldzgs1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
mi a2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözemedinizmi hala ?
Win7 64 bit pc yok mevcutta şuan benim bilgisayarım var win10 64 bit. Başka yolu yokmu . Çözemiyorum

Öncelikle Pc de windows 7 64 bit kurulu olması lazım veya öyle bir pc varsa onunla deneyin. Edl moda aldıktan sonra işte test point ile pc ye bağlayın batarya gücünü kestikten sonra tabi sonra fastboot romunu C diske atın ve mi flash 2016 veya 2018 sürümünü indirin tüm driverlar kurulu olması lazım. Cihazı Com 6-7-10 gibi sayılarda görürse mi flash hemen C diskteki romu seçip Flashlayın Tabi Clear All seçerek

Şuan iso indiriyorum win7 64 bit yapacak birşey yok birde öyle deneyeceğim

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Win7 64 bit pc yok mevcutta şuan benim bilgisayarım var win10 64 bit. Başka yolu yokmu . Çözemiyorum
Windows 7 64 bit en sağlamı. Söz konusu telefonunuz :) eğer internet varsa hızlıusa internetten indirin Windows 7 eğer yoksa cd alın :)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Tek konudan devam edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt