Yardım Mi A2 arka kamera sorunu

byah00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
g4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi a2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Telefonun arka kamera üst lensi çalışmıyor. Kamerayı açtığımda alt lens ile çalışıyor. Daha sonra manuel moda alıp mercek kısmından "düşük ışık" seçtiğimde üst lense geçiş yapıyor ancak o şekilde fotograf çekebiliyorum. Tabii örneğin whatsapp veya instagram üzerinden bu seçimi yapamadığım için fotoğraflar alt lens ile bulanık bi sekilde çekiliyor. Aynı şekilde video da hiçbir şekilde çekemiyorum. Lütfen yardımcı olun bunun için telefonu garantiye göndermek istemiyorum. Format attım telefona (hard değil) ancak duzelmedi.

matron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eren
Cihazım
mi 6x
Meslek
öğrenci
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kamerada herhangi bir sorun yok .. cihazlarınızda sorun olabilir .. kameraya erişim izni verdiğiniz bir uygulama belki camera ayarlarını değiştiriyor olabilir..
gcam yüklersek sorun gider mi

Oyla:

byah00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
g4
Konular
1
gcam yüklersek sorun gider mi
google'ın kamera uygulamasından bahsediyorsunuz sanırım. Onu da yükledim ancak sorun aynı şekilde devam ediyor. Hatta onda manuel mod da yok. Hiç çekilmiyor o yüzden

Oyla:

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
google'ın kamera uygulamasından bahsediyorsunuz sanırım. Onu da yükledim ancak sorun aynı şekilde devam ediyor. Hatta onda manuel mod da yok. Hiç çekilmiyor o yüzden
Kameranız bulanık çekiyorsa tilt shift açıktır onu kapatın sorun düzelicek.. kamerayı açın sağ üst köşe 3 çizgi tilt shift seçili olmasın

Oyla:

Bekir (A2)

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 14 U
Konular
32
Benimde Mi A2 var ama ben uzerine custom rom olarak Mi6x miui10 attım bende de alttaki lens açılıyor ancak dediğiniz gibi bulanık da çekmiyor cokda kaliteli çekiyor bide üzerine gcam kurdum harika fotoğraflar çekiyorum

Oyla:
Üst Alt