Yardım Mi A1 telefon numarası görümü sıkıntısı

slyesk03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
mi a1
Konular
1
İyi günler, Mi A1 marka (Android 9) cihaz kullanıyorum. Telefon numaralarım Gmail üzerinde kayıtlıdır ve google hesabıma ait senkronizasyon bölümü açık durumdadır.
1 - Normal şartlarda telefon numaraları +90 50x xxx xx xx formatında görünmesi gerekirken, benim cihazda bazı telefon numaraları 050-xxx-xxxxx formatında görünmektedir. Bunun çözümü nedir arkadaşlar, Türkiye'de cep telefonu gösterim standartlarına göre (+90 50x xxx xx xx) bütün telefon numaralarımı nasıl ayarlayabilirim.

2- Diğer bir sorum ise, telefon arama simgesini tıkladığımda aynı kişinin birden fazla (aynı kişinin hem telefon numarasını çekiyor, hem de whatsapp numarasını çekiyor) görüntülenmektedir. Kişiler bölümüne baktığımda zaman bazen aynı kişinin numarası tek, bazen de çift görünmektedir. Görünümü özelleştir bölümünü düzelttiğim halde (my contackts seçili sadece) düzelmemektedir.

3- Son sorum ise, Mİ A1 marka telefon Andoid 10 güncellemesini alacak mı (özellikle iki parmak ile aşağıya doğru indirip ekranın istediğin bölümüne kadar fotoğrafını almak özelliği çok güzel, bu özellik Andoid 10 ile gelir mi, yoksa MIUI sürümüne has bir özellik mi)

4- Telefonu MIUI sürümüne alsam, performansı etkilenir mi?

Çok soru sordum, kusura bakmayın, aklıma gelmişken hepsini yazayım istedim.
Saygılar.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Rehber sorununuz için number fixer kullanabilirsiniz.

Diğer soru ve sorunlarınız için ise android one üzerinde de farklı çözümler olsa da en sonunda MIUI kullanma isteğinizi belirttiğiniz için MIUI geçin tavsiyesini verebilirim. MIUI ile tüm sorunlarınız çözülecektir :)

Oyla:

slyesk03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman
Cihazım
mi a1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber sorununuz için number fixer kullanabilirsiniz.

Diğer soru ve sorunlarınız için ise android one üzerinde de farklı çözümler olsa da en sonunda MIUI kullanma isteğinizi belirttiğiniz için MIUI geçin tavsiyesini verebilirim. MIUI ile tüm sorunlarınız çözülecektir :)
peki nasıl geçeceğim, yardımcı olabilirmisiniz, maalesef teknoloji konusunda iyi değilim..:)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Tecrübeli değilseniz öncelikle Mi A1 bölümünü dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Fakat geçiş işlemi risk içeriyor, cihazınızı kullanılmaz hale getirebilirsiniz ve yapacağınız işlemlerle beraber cihaz garanti dışı olur.

Oyla:
Üst Alt