- Adım
- M. Sami ŞENG
- Cihazım
- Asus zenfone
- Konular
- 4
1
Anlatım çok güzel olmuş.
Tekrar teşekkür ederim. Biraz okuyarak ve dikkat edilerek inanın her kes yapacaktır.
Tek zorluğu telefonu bilgisayar tanımama olayında yaşamıştım onuda çözdüm. Şu anda her şey yolunda gidiyor.
Yalnız bir soru sormak istiyorum. İlerde eğer android p bize de gelirse ve g cam standart olursa diye sormak istiyorum.
Şimdi telefon kapalıyken ses kısma ve power tuşuyla fastboot açarken önceden robot resmi çıkıyordu. Şimdi tavşan ve robot resmi var.
Yine o robot resmi veya ilk haline döndürmek mümkünmüdür?
Cevap için teşekkürler....
Google camera güncellendi arkadaşlar. Mi a1 için uygun olanı konuya eklenmiştir. Önceden Gcam yükleyen arkadaşlar da yeni apk'yi indirip kurabilirler. Ağır çekim modunda uygulama kapanmıyor artık. Portre modunda da değişiklikler yapıldı.
Link tekrar vereyim kolaylık olması açısından:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Anlatım çok güzel olmuş.
Tekrar teşekkür ederim. Biraz okuyarak ve dikkat edilerek inanın her kes yapacaktır.
Tek zorluğu telefonu bilgisayar tanımama olayında yaşamıştım onuda çözdüm. Şu anda her şey yolunda gidiyor.
Yalnız bir soru sormak istiyorum. İlerde eğer android p bize de gelirse ve g cam standart olursa diye sormak istiyorum.
Şimdi telefon kapalıyken ses kısma ve power tuşuyla fastboot açarken önceden robot resmi çıkıyordu. Şimdi tavşan ve robot resmi var.
Yine o robot resmi veya ilk haline döndürmek mümkünmüdür?
Cevap için teşekkürler....