- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Arkadaşlar rica etsem hızlı şarj desteğinin gelip gelmediğini kontrol edebilir misiniz?
Gelmiş hocam birisi söylemişti ss atarak telegramda
Redmi note 4 kullanıcıları için güzel haber bu ancak miui kendi arayüzünü kullanan cihazlara gelmeyebilir. A1 saf android kullanıyor sonuçta. Değişik işler yapabiliyor xiaomi bildiğimiz üzereDiğer 625'ler için de beklemeye başlayabiliriz o zaman![]()
benim telefonuma da şimdi geldi sanırım yanlış yapmışımMerhaba benim telefonuma hala güncelleme gelmedi yukarıda bahsettiğiniz her şeyi denedim ama sistemiz şuan güncel diyor
[doublepost=1515258616,1515258553][/doublepost]Güncelleme gelmişti beklerken birkaç gün sonra kayboldu sistem güncellemesi kontrol ediyorum bulmuyorYaptım hocam durum değişmediGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı durum bende de oldu bende şimdi konu açacaktım bu konuyu gördüm. Güncelleme gelmişti birazını indirdim sonra işim çıktı dışarı çıktım o gün geçti. diğer gün devam edeyim dedim bir baktım güncelleme yok sisteminiz güncel diyor[doublepost=1515258616,1515258553][/doublepost]Güncelleme gelmişti beklerken birkaç gün sonra kayboldu sistem güncellemesi kontrol ediyorum bulmuyor
aynı durum bende de oldu bende şimdi konu açacaktım bu konuyu gördüm. Güncelleme gelmişti birazını indirdim sonra işim çıktı dışarı çıktım o gün geçti. diğer gün devam edeyim dedim bir baktım güncelleme yok sisteminiz güncel diyor