Yardım Mi A1 sebepsizce açılmıyor

burak1276

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
BİLMİYORUM
Telefon Modeli
Xiaomi Mi A1
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hızlı şarj olsun diye kapattığım telefonum açılmıyor. Android One yükleme ekranında kalıyor öylece. Sarj alıyor şuan %90 ancak hala açılmıyor. Lütfen yardım edin telefonu resetlemek istemiyorum, içinde yedeklenmemiş çok önemli dosyalar var.

burak1276

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ya? Hard reset atsam çözülür mü veya delta serviste versem bilgiler kurtarılmış halde gelir mi? Yardım pls.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ya? Hard reset atsam çözülür mü veya delta serviste versem bilgiler kurtarılmış halde gelir mi? Yardım pls.

Yetkili servisler veri kurtarma ile ilgili işlem yapmıyorlar malesef.Cihazın yazılımını güncelleyip içerisindeki bilgileri silerek geri gönderecektirler.Hard Reset cihazı yeniden ayağı kaldırmak için sizin deneyebileceğiniz en basit yöntem veri kaybını göze alıyorsanız bu alternatifi deneyebilirisiniz.Bu durumda kalmış bir cihaz için çok fazla müdahale şansı olmuyor malesef.Bootloader kilidiniz açık ise MI flash üzerinden Verileri silmeden yükle seçeneği ile güncel yazılımı yeniden kurabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt