Yardım mi a1 rom?

Naber0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
LG K8
Konular
12
mi a1 cihazıma rom atacağım. miui düşünüyorum ama kararsizim pixel android 10 mu atsam diye kullananlar varsa hangi romu kullaniyorlarsa yazarlarsa sevinirim.

İlk defa rom-root işlerine giricem. nelere ihtiyacım olacak , bunun icin bir rehber varmi ben detayli bulamadım. Atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
mi a1 cihazıma rom atacağım. miui düşünüyorum ama kararsizim pixel android 10 mu atsam diye kullananlar varsa hangi romu kullaniyorlarsa yazarlarsa sevinirim.

İlk defa rom-root işlerine giricem. nelere ihtiyacım olacak , bunun icin bir rehber varmi ben detayli bulamadım. Atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

A1 ana konusunda pixel experience 10 romu mevcut. Kullananlar gayet memnun.

Oyla:

dugers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Syt
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Müh
Konular
1
Android 10 rom şuanlık önermiyorum. Henüz beta sürecinde daha stabil bir rom istiyorsanız. Pixel experience plus rom kullanmanızı öneririm. Ayrıca şuana kadar kullandığım en stabil ve güncel rom lineage os 16 da öneririm. Ayrıca miui 11 harici yani miui10 romlarında kendilerine has güzel özellikleri var. Şuan için miui 11 romları kullanmanızı da önermem. Bazı buglar mevcut. Bir kaç aya android 10 ve miui11 romlar daha stabil olur görüşündeyim.

Oyla:
Üst Alt