Yardım Mi a1 pie sonrası bootloop sorunu

artist19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Mi a1 64 telefonuma vpn ile pie yükledim. Daha sonra bootloader kilidini açınca telefon bootloop olmaya başladı. Bende mi flash ile eski haline getiriyim dedim. Ancak hiçbir şekilde telefona 8.1 yükleyince tekrar bootloop da kaliyor. Cihazi 8.0 sürümüne başarılı bir şekilde gecirdim. Ama ota üzerinden 8.1 e guncelleyince tekrar bootloopda kaliyor. Şuan 8.0 sürümünde kullanıyorum. Twrp ve custom romlarda sıkıntı yok hepsini açıyor. Şimdi telefonu 8.1 e yükseltmek için ne yapmam gerekli cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.

artist19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Arkadaşlar twrp üzerinden dosyayı flaşlayınca gcam çalışmaya basladi. Biraz internette araştırdım ama eski sürüme dönmeden gcam yuklenemiyor denilmiş.Piedende geri dönüş varmı bilmiyorum. Acaba benim kurduğum farklı bişey mi ? Gayet stabil çalışıyor.

Ekli dosyalar

• MI_A1_Gcam_Mod-v1.3.zip
    9,4 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
edl mode mi a1 için kolay diye biliyorum. Yetkili hesap gerekmiyor sanırım. Eğer bulursanız linki atarasnız çok iyi olur.
İngilizce o kadar iyi değil ama yetkili hesap ibaresi göremedim.

Oyla:

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Arkadaşlar twrp üzerinden dosyayı flaşlayınca gcam çalışmaya basladi. Biraz internette araştırdım ama eski sürüme dönmeden gcam yuklenemiyor denilmiş.Piedende geri dönüş varmı bilmiyorum. Acaba benim kurduğum farklı bişey mi ? Gayet stabil çalışıyor.
Pie üzerinde mi Gcam kurulumu yaptınız twrp ile?

Oyla:

artist19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Pie üzerinde mi Gcam kurulumu yaptınız twrp ile?
Evet pie yüklü cihazda Twrp yi fastboot üzerinden açıp twrpden twrpyi flaslayinca sistem çöktü hatası alıyorum her twrp gerektiğinde fastboot üzerinden acıyorum twrpden magisk i flasladim ve gcam modulunude normal şekilde yükledim gcam düzgün bir şekilde çalışıyor.

Oyla:
Üst Alt