Yardım Mi a1 pie sonrası bootloop sorunu

artist19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Mi a1 64 telefonuma vpn ile pie yükledim. Daha sonra bootloader kilidini açınca telefon bootloop olmaya başladı. Bende mi flash ile eski haline getiriyim dedim. Ancak hiçbir şekilde telefona 8.1 yükleyince tekrar bootloop da kaliyor. Cihazi 8.0 sürümüne başarılı bir şekilde gecirdim. Ama ota üzerinden 8.1 e guncelleyince tekrar bootloopda kaliyor. Şuan 8.0 sürümünde kullanıyorum. Twrp ve custom romlarda sıkıntı yok hepsini açıyor. Şimdi telefonu 8.1 e yükseltmek için ne yapmam gerekli cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Cihazda antirollback devrede oldugu icin hocam.
Normalde 8.0 a dahi dusemezsiniz. Ancak bir açık oldugu icin dusuyor olabilirsiniz.
8.1 e dusulmeyecegi konusunda resmi bir aciklama dahi yapildi xiaomi resmi forumunda..
9.0 dan baska bir sansiniz yok gibi.

Oyla:

artist19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardiminiz için teşekkürler hocam.Peki 9.0 nereden yükleyebilirim?Ota üzerinden gelmesi için önce 8.1 e guncellemem gerekli. Fastboot veya twrp üzerinden 9.0 a guncellemem mümkün mü?

Oyla:

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Yardiminiz için teşekkürler hocam.Peki 9.0 nereden yükleyebilirim?Ota üzerinden gelmesi için önce 8.1 e guncellemem gerekli. Fastboot veya twrp üzerinden 9.0 a guncellemem mümkün mü?
burda güzelce anlatmışlar konuyu biraz ingilizceniz varsa rahat bir şekilde geçersiniz

Oyla:

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
burda güzelce anlatmışlar konuyu biraz ingilizceniz varsa rahat bir şekilde geçersiniz
Biz şimdi ülkemize yayınlanan otayı almak için bu işlemi yapmaya mecbur muyuz?Son stabil sürüm tamamlanıp tüm ülkelere yayınlandığında holandalılar içinde değişiklikler için ufak bi güncelleme yapılır.Mesela bendeki pie sürümü V10020 Hollanda üzerinden indirdim ve bu sürümü son nihai sürüme yükseltmek için bi güncelleme gelir.Onu indirip global sürümü elde etmiş olamaz mıyız? Sonrasında tekrar google verilerini temizleyip Türkiye üzerinden devam edebilme şansımız olabilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Aynı sorunu bende yaşadım. En güncel ROM indir flashla üstüne android pie update flashla.

Oyla:

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Edl mode ile 8.1 donülüyormuş. Gündüz xda gezerken gördüm. Şimdi bulamadım.

Oyla:
Üst Alt