Rehber - Xiaomi Çin Beta Google Uygulamarı Yükleme bu konuda anlatılanları yaparsanız olabilirMiui 12 yüklendikten sonra google play store yüklenmiyor. Uygulama işe yaramıyor maalesef. Başka bir yöntemle yukleyebilir miyim
Sürüm düşürmeden MIUI 12 20.5.28 romu yükleyebilirsinizArkadaşlar merhaba telefonum da şu an lineageos 17.1 android 10 kullanıyorum miui 12 20.5.28 gsi rom var bu romu sürüm düşürmeden yükleyebilir miyim birde anti rollback kontrolü yaptigimda anti kısmında hiç bir şey yazmıyor bu aktif olmadığını mi gösteriyor teşekkürler
Teşekkür ederimSürüm düşürmeden MIUI 12 20.5.28 romu yükleyebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
testpoint noktalarını cımbız ile kısa devre yaparak mi flashın görmesini sağlayacaksınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
dediğinizi yaptım bilgisayar gördü fakat sürekli olarak bu aşamada takılıyor nasıl geçebilirim bu aşamayı ? (stock rom atmayı deniyorum konudaki rom'u değil ama onu da atsam aynı sorunla karşılacağımı düşünüyorum)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.dediğinizi yaptım bilgisayar gördü fakat sürekli olarak bu aşamada takılıyor nasıl geçebilirim bu aşamayı ? (stock rom atmayı deniyorum konudaki rom'u değil ama onu da atsam aynı sorunla karşılacağımı düşünüyorum)
Sorunumu çözdüm fakat dediğiniz yoldan değil sorsanız nasıl yaptığımı ben de bilmiyorum ama yine de teşekkürlerÖncelikle rom dosyasını c ana dizinize aktarın. C:\users\fırat\downloads... dizininde bulunuyor. Dizin Türkçe karakter içerdiği için rom dosyasını görmeyecektir.
İkinci olarak da 64 bit mi flash kullanın. Cihazınızı EDL moda almışsınız diğer Mi Flash sürümleriyle işlem yapamazsınız.