- Adım
- ömer
- Cihazım
- GM 5 plus d
- Konular
- 42
mi a1 miui 11 beta yüklüydü. MIUI 11 stable Nasıl yüklcem? oreo diyorsun anlamadım
Downgrade işlemi yapmazsan bu miui romlarda şebeke sorunu olur yani o bilgiyi miui romlar için vermiş hocamAndroid 9 kullanıyorum ve şebeke sorunu yüzünden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum artık.
İlk adımda verdiğiniz bilgiye istinaden soruyorum.
Telefonu 8. 1e downgrade ettikten sonra kurduğumuz herhangi bi rom da şebeke sorunu ortadan kalkarmı tamamen?
merhabalar. son aşamada twrp den install yapacağım ancak romu telefon hafızasına atmama rağmen twrp den install e girdiğimde romu bulamıyorum, bu yüzden yükleyemiyorum? yardımcı olur musunuz?Yeni Eu Stable sürüm çıktı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yükleme ilk mesajdaki gibi android 8.1 üzerinden yükleyiniz.
Wipe yaparken dahili hafızayı silmiş olabilirsiniz. Yada Mount bölümünden telefon hafızası gözükmüyor olabilir. Mount bölümünden internal storage işaretli deneyin.merhabalar. son aşamada twrp den install yapacağım ancak romu telefon hafızasına atmama rağmen twrp den install e girdiğimde romu bulamıyorum, bu yüzden yükleyemiyorum? yardımcı olur musunuz?
Bu romlar direkt miui tabanlı olduğu için olmaz. Yazılımı android 8.1 e düşürmeniz gerekiyor. İlla android 9 için üzerine muiu kurmak istiyorsan gsi ile kurulum var. Ama gsi ne kadar stabil çalışıyor bilmiyorum. Ayrıca mi a1 için miui gsi ları bu forumda yok. xda vb sitelerde olabilir. Oralara bakınız.Android 9.0 üzerinden xioami eu rom kullanımı olmaz mi
Hocam sizin yükleme oldu merak ettim demerhabalar. son aşamada twrp den install yapacağım ancak romu telefon hafızasına atmama rağmen twrp den install e girdiğimde romu bulamıyorum, bu yüzden yükleyemiyorum? yardımcı olur musunuz?