Mi A1 ekran değişimi

Bgtsydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sydn
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
5
Evet arkadaşlar bu sabah elim bir kaza sonucu canım mi a1'imin ön camı kırıldı internetten biraz araştırdım ve 200 lira civarı lcd+dokunmatik+ön cam değişimi için ortalama fiyat daha önce başına gelen arkadaşlardan değişim için güvenilir bir yer fiyat bilgilerini ve performansta bir sorun oluyor mu paylaşırlarsa sevinirim ve sadece ön cam değişimi mümkün mü?

yilmaziyigun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi A1
Meslek
Mobil Yazılımcı
Konular
4
Konuyu takip ediyorum

kueens

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
mi5
Konular
9
Sadece ön cam değişimi mümkün değilmiş anladığım kadarıyla, bende de var bi.tane ekranı kırık mi5x muhtemelen sefa hocaya yaptırırım, bu arada sorduğum çoğu yer ekran orjinal mi.diyince orjinal gibi diyolar :D

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Sadece ön cam değişimi mümkün değilmiş anladığım kadarıyla, bende de var bi.tane ekranı kırık mi5x muhtemelen sefa hocaya yaptırırım, bu arada sorduğum çoğu yer ekran orjinal mi.diyince orjinal gibi diyolar :D
Evet sadece ön cam değişmiyor ekran komple değişiyor çıkma ekran dışında orjinal ekran bulmak imkansız gibi bir şey orjinal ekran yok a kalite diye tabir ettiğimiz ekranlar mevcut. :)

Bgtsydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sydn
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sadece ön cam değişmiyor ekran komple değişiyor çıkma ekran dışında orjinal ekran bulmak imkansız gibi bir şey orjinal ekran yok a kalite diye tabir ettiğimiz ekranlar mevcut. :)
Ön cam değişimi mümkünmüş tabi ülkemizde bunu yapan yer var mı muamma.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
[doublepost=1519737812,1519737588][/doublepost]
2 tane mi a1 almıştık talihsizlikler üst üste geldi birinin ekranı kırıldı diğeri suya düştü suya düşeni samsung servisinde çalışmış bi arkadaş açıp kuruladı oksitlenmesini giderdi servise gönderin hiçbir şey anlamazlar dedi yolladık servise 1 hafta oldu gelecek cevabı bekliyorum suya düşmüş kullanıcı hatası derlerse onun ekranı söküp takıcam

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
2 tane mi a1 almıştık talihsizlikler üst üste geldi birinin ekranı kırıldı diğeri suya düştü suya düşeni samsung servisinde çalışmış bi arkadaş açıp kuruladı oksitlenmesini giderdi servise gönderin hiçbir şey anlamazlar dedi yolladık servise 1 hafta oldu gelecek cevabı bekliyorum suya düşmüş kullanıcı hatası derlerse onun ekranı söküp takıcam
Sadece ön camı değiştirine denk gelmedim hocam genelde ekranları dokunmatik ile birlikte değiştiriyolar. :)

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
piyasada bu şekilde yapan varmı bilmiyorum ama teknik servislerde yapanlar var buna kesin eminim ben teknik serviste çalısmayı 5 yıl oldu heralde bıraktım arkadaşımın yanına gitmiştim halen çalışıyor teknik serviste bu şekilde işlem yaptıgını gördüm kvk genpa delta gibi servisler yapıyor

Bgtsydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sydn
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasada bu şekilde yapan varmı bilmiyorum ama teknik servislerde yapanlar var buna kesin eminim ben teknik serviste çalısmayı 5 yıl oldu heralde bıraktım arkadaşımın yanına gitmiştim halen çalışıyor teknik serviste bu şekilde işlem yaptıgını gördüm kvk genpa delta gibi servisler yapıyor
Şimdi kalkıp bu işlem için telefonu teknik servise göndersem garanti dışı olduğu için dünyanın parasını talep edecekler aynı şekilde ekranın komple değişimi içinde piyasada 200-250 arası servis minimum 400 lira isteyecek ne anladım bu işten satarım telefonu ekranı kırık halde o 400ü üstüne koyar tekrar sıfırını alırım

spawn5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uzman
Cihazım
lg g2
Konular
0
bugun degistirttim

Üst Alt