Bende her ikiside çalışıyor. f1.9 diyaframla nasıl çektin?Bende ki g cam videoda odaklama sorunu yaşıyor ve ağır çekime girince atıyorg gcamde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun dışında hiç bir sorun yok gece çekimi on portre mükemmel ya f2.2 diyafram ile çektim bunu diyince şok oluyorlar f.19 da böyle güzel çekmiyor stockta
Ben bu sürümü kullanıyorum. Ağır çekimde odaklamada filan hiçbirinde sorun yok.Bende ki g cam videoda odaklama sorunu yaşıyor ve ağır çekime girince atıyorg gcamde
Onun dışında hiç bir sorun yok gece çekimi on portre mükemmel ya f2.2 diyafram ile çektim bunu diyince şok oluyorlar f.19 da böyle güzel çekmiyor stockta
Build.prop'a camera2 api'yi etkinleştirinYa bende norma kameradal ağır çekim le hızlı çekimde ses yok ya önceden ses aliyordu
Magisk indirdiğim modüller ise yaramıyor bu sürümde çalışmıyor kamera 8.1.0 android daha doğrusu hangi modülleri indirmeliyim bide normal kamerada ağır çekim hızlı çekimde ses kaydetmiyor eskiden kaydederek
Farklı kamera denedin mi? Kırmızı ve kalın yazılı olanlardanOnu nasıl yapıcam modül mü yüklicem? Stock kamerada ağır ve hızlı çekimde ses gelmesi içinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.?
ikinci mesaja bakabilirsinizkonu biraz başkalaşmış ama başlıktaki soruyu yinelesem bekleyiş ne zaman son bulur