Mix2S'ten geçtim. Batarya olarak resmen 2'ye katladı 3,5 saat ekran süresi alırken 5-6 saatlere çıktı. Artık evden çıkarken şarj %30 bile olsa umrumda olmuyor. Rahat rahat beni gezip dolaşıp geri getiriyor. Bu olay benim için çok iyi oldu. Kamera konusunda arkadaşımda mi9' var. Ön kamera olsun arka kamera olsun benim mi9T şaşırtıcı şekilde daha keskin fotoğraflar verdi bu beni memnun etti. Şu an çevremde damla çentikli, normal çentikli ya da çerçeveli telefon gördüğüm zaman tasarımı çok kötü geliyor. İphone X olsun mi9 olsun note 7 olsun ve aklınıza gelen bütün telefonların tasarımı çöp gelmeye başladı. Başka bir konu ise arkası
ilk telefonu baktıklarında oo güzelmiş diyorlar içinden çıkan kılıf malum içini göstermiyor kılıfı bi çıkartıyorum insanlar oooooo ne yanarlı dönerliymiş diyorlar
Ekrandan parmak izi de var orjinal rom ile biraz yavaş çalışıyordu ancak eu.beta'ya geçtim ve en çok kullandığım parmağı da 2 kez aynı şekilde başka noktalardan tanıtınca neredeyse fiziksel parmak izi kadar iyi çalışmaya başladı.Son olarak pop kamera bildiğiniz uzaydan gelmiş bir cihaz gibi gözüküyor insanaların içi gidiyor. Hele ki bu kadar özelliği 2350 liraya aldım diye söyleyince ellerindeki 5-6-7 bin liralık telefonların değerleri 5 paralık oluyor
ve daha sayamadığım çok sebepten solayı Mi9T