Soru Mi 9T Yurtdışı cihaza batarya değişimi

furthesteagle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
2
Xiaomi Mi9T cihazım var yurtdışı girişli tr kayıtlı. 2 yıldır aktif kullanmaktayım. Bataryası aldığımda 2850 mah gösteriyordu accubattery'den. Şu an da 2700 küsürlerde. Batarya değiştirmek istersem orjinal batarya bulabilecek miyim? İnternet aramalarımda bulamadım. Yan sanayi deji gibi markalardan bana uzun vadede gidecek olan bir batarya önerebilir misiniz? Telefondan aşırı memnunum, değiştirmek istemiyorum samsung S8 exynos'tan sonra inanılmaz rahatlattı.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sıfır bir orijinal batarya bulmanız imkansız gibi bir şey. Deji alabilirsiniz.

furthesteagle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır bir orijinal batarya bulmanız imkansız gibi bir şey. Deji alabilirsiniz.
Dediğini yaptım deji batarya aldım ve taktım. Şarj %100 olduktan sonra kendiliğinden kapandı ve açılmıyor telefon. Uğraş dur şimdi.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Dediğini yaptım deji batarya aldım ve taktım. Şarj %100 olduktan sonra kendiliğinden kapandı ve açılmıyor telefon. Uğraş dur

Beni neden suçluyorsunuz? Alabileceğiniz orijinal performansa en yakın batarya dejidir. Gidip ne olduğu belirsiz bir batarya almanızdansa en azından markası olan bir batarya önerdim, teknoloji şans işidir. Belki bataryada sorun vardır belki düzgün takılmamıştır. Size kendi ürünümü ya da hiç ismi duyulmamış kalitesiz bir ürünü alın kullanın diye öneride bulunmadım. 10 kişiden 9unun bildiği en sağlam alternatif batarya markasını önerdim.

Met.in

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi9t
Konular
4
Dediğini yaptım deji batarya aldım ve taktım. Şarj %100 olduktan sonra kendiliğinden kapandı ve açılmıyor telefon. Uğraş dur şimdi.
Evet çok sıkıcı bir durum ama Emre bey nezaket gösterip zaman ayırmış ve çok doğru bir tavsiyede bulunmuş. Başınıza gelen sorun yüzbinde bir ihtimal. Şanssızlığınızın acısını çıkarmak için doğru adres olmadığını düşünüyorum, geçmiş olsun

furthesteagle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
2
Gariptir, açılmadı açılmadı sonra açıldı. Kullanabiliyorum telefonu ama bakıcam eğer ki güzel performans verirse geri bildiririm. Evet Emre beye haksızlık ettim özür dilerim.

furthesteagle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
2
Deji bataryayı iade ettim. 1 defa normal şarj edip kullandım, 2. defa şarj etmek istediğimde %93'te kadar şarj etmiş. Adam gibi batarya yollasalar şaşardım zaten. Sarı bantlı olandan idi.

acidburn45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MEHMET
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Babamın eski telefonuna da deji taktık kendi kendine şarj bitiyordu

Üst Alt