Yardım Mi 9t yardım

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
24
Merhaba arkadaşlar mi 9t pro cihazımın batarya değişimi yapmak istedim yeni batarya sipariş verdim sonra değişimini yaptım ama cihaz açılıyor ana ekran geliyor sonra kapanıyor sonra tekrardan açılıyor işlemci çok ısınıyor elimi yakıyor resmen sonra ana kartı alkolle yıkadım tekrardan toparladım cihazı sonra cihaz açıldı ortalama 6 saat kullandım sonra tekrardan kapandı olduğum bölgede parçası yok diye yapamadılar telefoncular bu cihazı nasıl hayata döndürebilirim

Eski bataryayı sökmek için fön makinası ile ısıtmak zorunda kalmıştım baya da dikkat etmiştim ama ondan mı oldu yoksa bataryayı takarken mi kısa devre yaptı bilmiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihazda kısa devre var gibi duruyor. Uzun vida vs. kaynaklı olabilir. Batarya kodu tutmayabilir. Bu sebeple ana karta zarar vermişte olabilirsiniz. Sağlam bir ustaya inceletmeniz iyi olacaktır.

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacam Ankara'dayım Necatibeye falan götürdüm cihazı kimse telefonu yapamadı parça yok vs diyorlar sanırım uğraşmak istemiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazda kısa devre var gibi duruyor. Uzun vida vs. kaynaklı olabilir. Batarya kodu tutmayabilir. Bu sebeple ana karta zarar vermişte olabilirsiniz. Sağlam bir ustaya inceletmeniz iyi olacaktır.
eski batarya da da çalışmıyor artık telefon😔

Nobran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
2
Bataryayı nerden aldın fotoğraf varsa koyarmısın. Batarya BP40 DJ XM9 olması gerekiyor 4000mah (15.40Wh)

Üst Alt