Soru Mi 9T ve iphone 7 plus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Yorum için teşekkür ederim hocam. Aynısını bende dedim ona
Hocam, Iphone 3s den X e kadar iphone kullanıcısıydım. Eğer sıfır almıyorsanız 2. elden uzak durmanızı tavsiye ederim. Arıza sonrası bir daha eskisi gibi olmuyor.Ama Sezar ın hakkı sezara servis ve garanti konusunda iphone harika.Power tuşu arızası yüzünden benim cihazımı sıfırı ile değiştirdiler.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Hocam tek endisesi imei ise kendi eski cihazlarinin birinin imeisini kendisi de atabilir kafasina soru isareti olmaz
Mi 9t yaklaşık 6 aylık cihaz. İmeiden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten fiyat 1750.tecrübe etmiş olur

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Hocam, Iphone 3s den X e kadar iphone kullanıcısıydım. Eğer sıfır almıyorsanız 2. elden uzak durmanızı tavsiye ederim. Arıza sonrası bir daha eskisi gibi olmuyor.Ama Sezar ın hakkı sezara servis ve garanti konusunda iphone harika.Power tuşu arızası yüzünden benim cihazımı sıfırı ile değiştirdiler.
Ben halen iphone 8 plus kullanıyorum hocam. Hoparlerden çızırtı geliyordu, garantiye verdim 3 gün sonra yenisini verdiler bana hocam. Apple dediğiniz gibi garanti hizmeti çok iyi

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
Öncelikle kullanacak kişi android mi ios mu kullanacak buna karar vermeli ikisinin kullanım durumu farklı android den ios a geçen arkadaşlar var oradan biliyorum iPhone nun garantili olduğundan bahsetmişsiniz garanti ye cihaz gönderildi mi gönderilmedi mi eğer gönderilmediyse garanti yapacaktır gelelim cihazlara mi9t iyi bir cihaz android kullanacaksa alabilir ios kullanacaksa 7 plus hala iyi cihaz arkadaşlarda iPhone 6 plus var pubg mobile gibi oyunları yağ gibi oynuyorlar ios bu konuda Android'e göre daha iyi tavsiyem 7 plus

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Mi 9t yaklaşık 6 aylık cihaz. İmeiden yana sıkıntı olacağını sanmıyorum. Zaten fiyat 1750.tecrübe etmiş olur
Bu arada 1850 1900 e mi 9t nin sıfırını satanlar var kapalı kutu aynı şekil kayıt edilmek üzere

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Öncelikle kullanacak kişi android mi ios mu kullanacak buna karar vermeli ikisinin kullanım durumu farklı android den ios a geçen arkadaşlar var oradan biliyorum iPhone nun garantili olduğundan bahsetmişsiniz garanti ye cihaz gönderildi mi gönderilmedi mi eğer gönderilmediyse garanti yapacaktır gelelim cihazlara mi9t iyi bir cihaz android kullanacaksa alabilir ios kullanacaksa 7 plus hala iyi cihaz arkadaşlarda iPhone 6 plus var pubg mobile gibi oyunları yağ gibi oynuyorlar ios bu konuda Android'e göre daha iyi tavsiyem 7 plus
Hocam yorum için teşekkürler. Cihazı satan arkadaş cihazı garantiye götürmüş fakat kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Muhtemelen parmak izine ıslak elle yada onun gibi bişeyle dokunmuş sanırım. Arada bi okuyor bazen okumuyor, home tuşu çalışıyor. Hem ios hemde android tecrübesi var. Fakat ilk kez xiaomi tecrübesi olacak.

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
O zaman bende mi 9t diyorum yukarıdaki arkadaşlarında söylediği gibi iPhone ikinci elde sıkıntı çıkarır bozulmaya başladığı zaman garanti olmazsa yaptırsanda düzen atmıyor iPhone alınacaksa garantili alınması daha iyi olur Xiaomi tecrubesine gelecek olursak bende ilk kez redmi not 7 ile tecrübe ediyorum şimdilik cihazdan memnunum gerek arayüz gerek hız pil kamera benim için yeterli Xiaomi alırsa memnun kalacağını düşünüyorum

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bu arada 1850 1900 e mi 9t nin sıfırını satanlar var kapalı kutu aynı şekil kayıt edilmek üzere
Hocama katılıyorum, 200-250 farkla sıfır cihaz almak her açıdan daha mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt