Çözüldü Mi 9T TWRP ekranında açılıyor

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Deneyin hocam bir çok yükleme seçeneği var ama cihazdan cihaza romdan roma değişiyor
Sonuç aynı, TWRP mount seçeneğinde Data ve Cache seçili diğer seçenekler aktif olacakmıydı?

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Pixel plus Edition kurun hocam normal rom gibi sadece romu flashlayarak kurabilirsiniz seri ve akıcı bir rom çok daha stabil
O da AOSP tabanlı deneyeceğim şimdi ama benzer sonuç vereceğini düşünüyorum

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Pixel plus Edition kurun hocam normal rom gibi sadece romu flashlayarak kurabilirsiniz seri ve akıcı bir rom çok daha stabil
Sorunu çözdüm, belki benim partiton kodlarımın sıkıntısı bilemiyorum. Gerçekten illallah ettirdi. TWRP üzerinden /vendor ve /dev/block/bootdevice/by-name klasörünün içeriğine baktım vendor flaşladıktan sonra. updater-script kodları doğru olması ve TWRP flaşladığını göstermesine rağmen vendor tarafında cihazda hiç bir değişiklik yapmıyor ve hata vermiyor. fw zipini ayıklayarak manuel olarak attım daha sonra ROM kurduğumda düzelmişti. 3 TWRP ve ORANGEFox Recovery'de bunların hata vermeyerek tamamlandı göstermesi "üstelik chmod ve updater-script"te eksik olmamasına rağmen ilginçti. Sorunu yaşayan arkadaşlar olursa fw-vendoru manuel olarak göndersinler.

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Sorunu çözdüm, belki benim partiton kodlarımın sıkıntısı bilemiyorum. Gerçekten illallah ettirdi. TWRP üzerinden /vendor ve /dev/block/bootdevice/by-name klasörünün içeriğine baktım vendor flaşladıktan sonra. updater-script kodları doğru olması ve TWRP flaşladığını göstermesine rağmen vendor tarafında cihazda hiç bir değişiklik yapmıyor ve hata vermiyor. fw zipini ayıklayarak manuel olarak attım daha sonra ROM kurduğumda düzelmişti. 3 TWRP ve ORANGEFox Recovery'de bunların hata vermeyerek tamamlandı göstermesi "üstelik chmod ve updater-script"te eksik olmamasına rağmen ilginçti. Sorunu yaşayan arkadaşlar olursa fw-vendoru manuel olarak göndersinler.
Anladığım kadarı twrp ile rom atmayı deneyip recovery yapılınca fastboot moduna giriyor bendede aynı sorun var nasıl çözdüğünüzü biraz daha açık anlatır mısınız çok anlıyamadım sorununuzu

Üst Alt