- Adım
- Metehan
- Cihazım
- Mi 5s
- Konular
- 12
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Miuİ 12
- Telefon Modeli
- Mi 9t
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Öncelikle merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese,
direk sorunumu yazayım ben size;
Cihazdaki 2 imei de yurtdışı olduğu için kapandı ve bootloader kilidi kapalı, bootloader kilidi açmaya çalıştığımda hesap ekle hatası veriyor, hesap ekleme de sim kart ve sim karttaki mobil veri ile oluyor lakin sim kart taktığım zaman telefon şebeke almıyor acaba ne yapmam gerekiyor Bootloader kilidi açmam için yardımcı olur musunuz?
Cihazdaki 2 imei de yurtdışı olduğu için kapandı ve bootloader kilidi kapalı, bootloader kilidi açmaya çalıştığımda hesap ekle hatası veriyor, hesap ekleme de sim kart ve sim karttaki mobil veri ile oluyor lakin sim kart taktığım zaman telefon şebeke almıyor acaba ne yapmam gerekiyor Bootloader kilidi açmam için yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayriyeten Xiaomi tool uygulamasındaki BL kapalıyken yüklenebilen rom yok hepsi açık olması şartı koyuyorÖncelikle merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese,