Yardım Mi 9t Sim kart olmadan Bootloader kilidi açma

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Miuİ 12
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese,
direk sorunumu yazayım ben size;
Cihazdaki 2 imei de yurtdışı olduğu için kapandı ve bootloader kilidi kapalı, bootloader kilidi açmaya çalıştığımda hesap ekle hatası veriyor, hesap ekleme de sim kart ve sim karttaki mobil veri ile oluyor lakin sim kart taktığım zaman telefon şebeke almıyor acaba ne yapmam gerekiyor Bootloader kilidi açmam için yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese,
direk sorunumu yazayım ben size;
Cihazdaki 2 imei de yurtdışı olduğu için kapandı ve bootloader kilidi kapalı, bootloader kilidi açmaya çalıştığımda hesap ekle hatası veriyor, hesap ekleme de sim kart ve sim karttaki mobil veri ile oluyor lakin sim kart taktığım zaman telefon şebeke almıyor acaba ne yapmam gerekiyor Bootloader kilidi açmam için yardımcı olur musunuz?
Ayriyeten Xiaomi tool uygulamasındaki BL kapalıyken yüklenebilen rom yok hepsi açık olması şartı koyuyor

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Nasıl çözüldüğünü anlatsaydın keşke
Bu sorun ne yazık ki tecrübesiz ellerde olmaz cihazı kurtarmaya çalışırken kökten brick etme riski var bazı cihazlarda yetkili hesap atlama yöntemi ile rom atma işi var ama repair işlemi yine imkansız illa işini bilen Zenex hoca gibi birinin elinden geçmeli cihaz umarım sorununuz çözülür ama tavsiyem zenex hoca ile irtibata geçip kafanız rahat bir şekilde cihazı kurtarmak olur

Oyla:

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
Nasıl çözüldüğünü anlatsaydın keşke
Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum arka kapak açıp edl moduna aldım yetkili hesap ile factory rom attım daha sonrasında unlock yaptım sonrası genel repair işlemi zaten ama kesinlikle tavsiye etmem (şayet cihaz benim elimde kalmış olsa gram üzülmez kaldırır atardım çöpe) zenex hocam dahil belki tanıdığınız teknik servisler bile bunu arka kapak açmadan halledebiliyordur. Öncelikli olarak benim yaptığım işlemi yapmanızı tavsiye etmem tek hatanıza bakıyor çünkü

Oyla:
Üst Alt