Çözüldü Mİ 9t Sensör sorunu çözümü

cagribolakar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4 global eu kararlı
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
ARkadaşlar herkese iyi günler cihazım imei atılmış bootloader kilidi açık vaziyettedir. İmei işlemi sonrası twrp üzerinden 11.0.4 güncellemesini aldım hatta alınca twrp sildi tekrar yükledim felan baya uğraş vermiştim.
Şu anda hiçbir sensörün çalışmadığını fark ettim hareket olsun ışık olsun yakınlaşma olsun. Hiçbirşekilde çalışmıyor. Ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum ?

İyi günler tekrardan.

cagribolakar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Twrp bir türlü yükleyemedim hayırlısı bakalım 1 saattir uğraşıyorum ama bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu twrp ile her romu kurabiliyorum...

REisim twrp kurulumu yapıyorum ama tekrardan giriş yapmaya çalıştığımda yine silinmiş çıkıyor bunun sebebi nedir ?

Son düzenleme:
Oyla:

cagribolakar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Hocam ikinizede çok teşekkür ederim işlemi hallettim twrp kalıcı yapamadım ama persist dosyasının yüklemesini yaptım ve sensörlerim aktif hale geldi telefoncuya gittiğimde şu işlem için 100 lira para istedi yeni rom yüklerim dedi ama gerek kalmadı sizlerin sayesinde
cihazın fastboot dosyasından persist dosyasını ayıklayın konudaki gibi yükleyin
Bu twrp ile her romu kurabiliyorum...

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam ikinizede çok teşekkür ederim işlemi hallettim twrp kalıcı yapamadım ama persist dosyasının yüklemesini yaptım ve sensörlerim aktif hale geldi telefoncuya gittiğimde şu işlem için 100 lira para istedi yeni rom yüklerim dedi ama gerek kalmadı sizlerin sayesinde
Hocam global rom kullanıyorsanız magisk flashlamaz iseniz twrp bir sonraki yeniden başlatmada silinir

Oyla:

cagribolakar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Hocam global rom kullanıyorsanız magisk flashlamaz iseniz twrp bir sonraki yeniden başlatmada silinir
Evet fark ettim ondan dolayı olduğunu aslında cihazda magisk var rootlanmış vaziyette o kısmını çözemedim tam olarak. Her defasında twrp tekrar yüklesem sorun olurmu peki ?

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Evet fark ettim ondan dolayı olduğunu aslında cihazda magisk var rootlanmış vaziyette o kısmını çözemedim tam olarak. Her defasında twrp tekrar yüklesem sorun olurmu peki ?
Bir sıkıntı olmaz sanırım hocam da size zahmet tabi :D

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Geçmiş olsun hocam :)

Oyla:
Üst Alt