Yardım Mi 9T Şebeke

sinan.koyuncu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
3 hafta önce mi9t aldım yurtdışı ve imeil attırdım fakat arayanlar bana ulaşamadığını söylüyor telefonum açık ve full çekmesine rağmen

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hangi imeiyi attığının bir önemi var mı? Ayrıca imei sorugulamasında hangi cihaza ait imei olduğunu yazıyor.

bana göre var 4.5g desteklemeyen bir cihazın ımeı yer değiştirince desteklemesi mümkünmü.? operatör destegi alamayacagı da bir gerçek

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hangi imeiyi attığının bir önemi var mı? Ayrıca imei sorugulamasında hangi cihaza ait imei olduğunu yazıyor.
Bir önemi yok xiaomininde bi güzel yanı bu herhalde. 3310 imeileri ile 4g de ceker güncelemede alır. Arkadaşın sorunu benim başıma geldi fakat sim kart değişikliği çözüm oldu.

Oyla:

sinan.koyuncu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mİ 9T
Konular
4
Bir önemi yok xiaomininde bi güzel yanı bu herhalde. 3310 imeileri ile 4g de ceker güncelemede alır. Arkadaşın sorunu benim başıma geldi fakat sim kart değişikliği çözüm oldu.
Ama benim hattım yeni telefonu almazdan bir ay önce hattımo vodafone den turcelle tasıdım

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bana göre var 4.5g desteklemeyen bir cihazın ımeı yer değiştirince desteklemesi mümkünmü.? operatör destegi alamayacagı da bir gerçek
Bu konunun kişiden kişiye değişmesi diye bir durumu olmaması gerekir. Bundan sonraki dönemde ne gelir ne gider yani operatörler ya da BTK ne yapar ne yapmaz bilemem ancak ben 10 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Bu konunun kişiden kişiye değişmesi diye bir durumu olmaması gerekir. Bundan sonraki dönemde ne gelir ne gider yani operatörler ya da BTK ne yapar ne yapmaz bilemem ancak ben 10 senedir sorunsuz kullanıyorum.

şansınız yaver gitmiş demekki sorun yaşamamanıza sevindim.
sorunlu cihazları operatörler tesbit edebiliyorlar ve destek vermiyorlar btk daha farklı yaptırımlar getirmeyi planlıyor bu çalışmala sonunda havuzda ki bir çok klon ve sorunlu ımeı ölmüş durumda

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
şansınız yaver gitmiş demekki sorun yaşamamanıza sevindim.
sorunlu cihazları operatörler tesbit edebiliyorlar ve destek vermiyorlar btk daha farklı yaptırımlar getirmeyi planlıyor bu çalışmala sonunda havuzda ki bir çok klon ve sorunlu ımeı ölmüş durumda
Bugüne kadar 4,5G servislerinin açılması dışında imei'nin hiçbir önemi yoktu. 4,5G destekli herhangi bir cihazda bu servisleri aktif edip sonra kendi cihazımızda kullanabiliyoruz. Yani bu bir şans durumu değil. Ha derseniz ki işte bunu diyorum, cihazınızla 4,5G servislerini açamazsınız, bana göre çözümü olan şeyler sorun değildir. Çünkü 4,5G destekli bir cihaz bulup ta servislerini açamayanlar istisnaya girer ve kaideyi bozmazlar.
Dediğimiz gibi ilerde ne olur, hangi kısıtlama/önlemler getirilir bilemeyiz. Ben şu andan bahsediyorum.

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Bugüne kadar 4,5G servislerinin açılması dışında imei'nin hiçbir önemi yoktu. 4,5G destekli herhangi bir cihazda bu servisleri aktif edip sonra kendi cihazımızda kullanabiliyoruz. Yani bu bir şans durumu değil. Ha derseniz ki işte bunu diyorum, cihazınızla 4,5G servislerini açamazsınız, bana göre çözümü olan şeyler sorun değildir. Çünkü 4,5G destekli bir cihaz bulup ta servislerini açamayanlar istisnaya girer ve kaideyi bozmazlar.
Dediğimiz gibi ilerde ne olur, hangi kısıtlama/önlemler getirilir bilemeyiz. Ben şu andan bahsediyorum.

Aynen katılıyorum farkı söylemişsiniz zaten 4,5 yi şuan geçerli bir çözümle tam anlamı ile olmasa aktif edebilmişsiniz ya bilmeyenler.? angel~~
işin özünde imei atılan cihazda modemin ne kadar korunduğuda önemlidir ayrıca network çekim gücünün düştüğüde gözlemleniyor bu gibi sorunlar ağ bağlantısı üzerinden operatör kodları girilerek çözüm bulunuyor herhalukarda işi uzmanına bırakmak gerekiyor düşüncem bu yönde

Oyla:
Üst Alt