Yardım Mi 9T Şarj Sorunu

Se-Zer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Arkadaşlar merhaba cihazım Mi 9T ve uzun süredir kullanmama rağmen memnunum ama 2 ay önce küçük kardeşimin telefonu sıfırlaması sebebiyle cihazımdaki imei uçtu cihazı satın aldığım yere götürüp imei repair işlemini yaptım fakat bu işlemden sonra cihazı 4G moduna aldığımda çok aşırı biçimde şarj tükettim sorunu oluştu 4G de iken hiçbir işlem veri bluetooth konum wifi vs açık değilken akşam bırakıp sabah uyandığımda %25 şarj kaybı yaşıyorum cihazı 3G ye aldığımda bu sorun düzeliyor ama bu seferde internet hızım yavaşlıyor bu sorunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Se-Zer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Miroom yükledim o ayarı bilmediğim için yine çok şarj gidiyor die değiştirmiştim. Onu yapacağım teşekkür ederim.
Hocam belirtmeyi unutmuşum beta versiyonlarda hatalar sık olduğu için ben stabil versiyonu tercih ettim MiRoom stabil MIUI 11.0.6 için

Oyla:

Osmnipekk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Devlet Memuru
Konular
64
Hocam belirtmeyi unutmuşum beta versiyonlarda hatalar sık olduğu için ben stabil versiyonu tercih ettim MiRoom stabil MIUI 11.0.6 için
20.6.4 ü yükledim üzerine 20.6.11 i yükledim. Dalvik ve cache temizledim. Son sürümde dil sorunun olduğu için bu şekilde yaptım. Dediğin ayarları da yaptım. Bakalım.

Son düzenleme:
Oyla:

agmam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet ergün
Cihazım
mi9t
Konular