Yardım Mi 9t rom önerisi

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Merhaba herkese hayırlı günler hocam. Ben şuan mıuı miroom 11.0.6 stabil rom kullanıyorum. Fakat nedenini bilmediğim şekilde oyun oynarken (en düşğk ayarlar da pubg)çok fazla ısınıyor ve ısındıkça inanılmaz derecede kasıyor. Stock rom da böyle olmuyordu ve ben miroom dan farklı en iyi şekilde performans alacağım bir roma geçiş yapmak istiyorum. Hangi romu önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam kusura bakmayın ama 150 tane çıktı hangisini seçeceğime kendim mi karar vereceğim forumda yok mu acaba?

Oyla:

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam benim kafamdaki rom zaten bu

Verdiğim linkte ANA konusu var zaten,lütfen rica ediyorum okuyun,inceleyin ge uygulayın sürekli soru sormak yerine araştıralım okuyalım..

Oyla:

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Verdiğim linkte ANA konusu var zaten,lütfen rica ediyorum okuyun,inceleyin ge uygulayın sürekli soru sormak yerine araştıralım okuyalım..
Hocam zaten araştırıp okuyorum fakat ben oynadığım oyundaki problemi de buraya yansıttım o yüzden konu açma gereği duydum kusura bakmayın

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam zaten araştırıp okuyorum fakat ben oynadığım oyundaki problemi de buraya yansıttım o yüzden konu açma gereği duydum kusura bakmayın

Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,aynı cihaz olsa bile,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..."

Bu yüzden romları deneyerek/kullanarak nihai romu kendiniz bulacaksınız....

Oyla:

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,aynı cihaz olsa bile,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..."

Bu yüzden romları deneyerek/kullanarak nihai romu kendiniz bulacaksınız....
Çok sağolun hocam bilgilendirme için. Ben revosu deneyeceğim şimdi. Fakat masik e geçmek istersem ilk baş mıuı 12 yükleyip sonra mı geçmek gerek yoksa direk mıuı 11 den geçiş yapabilir miyim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Çok sağolun hocam bilgilendirme için. Ben revosu deneyeceğim şimdi. Fakat masik e geçmek istersem ilk baş mıuı 12 yükleyip sonra mı geçmek gerek yoksa direk mıuı 11 den geçiş yapabilir miyim

Linkte nasıl rom yüklenir yöntemi videolu anlatımı var,lütfen inceleyin/izleyin/uygulayın....

Oyla:

MrKaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
12
Stoya hocam lütfen yardımcı olun twrp modunda kaldım format data vs yaptım ama twrp modda pc görmüyor şuan telefonu mu

Oyla:
Üst Alt