- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 18
Hayır olmuyorBunu yapınca herhangi bir garanti dışı söz konusu oluyor mu acaba
Hayır olmuyorBunu yapınca herhangi bir garanti dışı söz konusu oluyor mu acaba
Memnun musun peki şuanHayır olmuyor
Niye reis nedeni neHocam şuanda mi9t cihazların bir kısmına geldi ve devam ediyor ancak yükleyenler şuada pişman olanlar var.
Pil konusunda sıkıntılı bi update dostum yani yiyor baya şarj ama gelecek güncellemelerle bunu düzeltirler. Bir de bazı özellikler Mi 9T ye gelmedi o canımı sıktı açıkçasıMemnun musun peki şuan
Bende 9t kullanıyorum niye gelmiyor acabaPil konusunda sıkıntılı bi update dostum yani yiyor baya şarj ama gelecek güncellemelerle bunu düzeltirler. Bir de bazı özellikler Mi 9T ye gelmedi o canımı sıktı açıkçası
Pil konusunda evet biraz yiyor ancak yine 1 günü rahat çıkarıyor.Pil konusunda sıkıntılı bi update dostum yani yiyor baya şarj ama gelecek güncellemelerle bunu düzeltirler. Bir de bazı özellikler Mi 9T ye gelmedi o canımı sıktı açıkçası
Hocam bu konuda biraz sabret ve arada sırada güncellemeleri yokla bildirim gelmeyebiliyor. Ben sürekli kontrol ederdim güncel derdiBende 9t kullanıyorum niye gelmiyor acaba![]()
Ana ekran walpaper bende mevcut sizde dahil değil mi ?Aynen sırf superwallpaper için güncelledim oda gelmedi çok saçma abi o kadar parayı boşuna mı verdik bu telefona neden gelmiyor.
Hay ağzına sağlık hocam şansa bir denetliyim dedim geldi guncellicem şimdiPil konusunda evet biraz yiyor ancak yine 1 günü rahat çıkarıyor.
Hocam bu konuda biraz sabret ve arada sırada güncellemeleri yokla bildirim gelmeyebiliyor. Ben sürekli kontrol ederdim güncel derdi
akşam saatlerinde yoklamaya aldım hemen gördü ve indirip kuruluma başladım.
Ana ekran walpaper bende mevcut sizde dahil değil mi ?