Rom Mi 9T/Redmi K20 Global Kararlı V12.0.5.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

mtheaven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
En baştaki zipli dosyayı indirdim. İndirdiğim dosyayı ana klasörde, "downloaded_rom" klasörüne kaydettim (yoksa bu adla bir klasöre kaydedin). Ayarlar->Telefon hakkında->MIUI sürümü kısmında 12'nin üstüne 10 defa tıkladım, ek ayarlar açıldı. Sağdaki 3 noktadan "Güncelleme paketini seçin" seçeneğinden seçip yükledim

dediğiniz şekilde yaptığımda yeniden başlatıyor twrpye atıyor, twrpden yüklemeye çalıştığımda da "updater process ended with error 7" hatasını aldım. forumda araştırdım ve bir kaç çözüm buldum ama işe yaramadı. otaya güncelleme gelmişti gitti oradan da yapamıyorum. fastboot'tan ya da mi flash tan yükleme yöntemi gelirse deneyebilirim.

Basaranİbrahim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Banada 12.0.5.0 geldi ilk dosya boyutu 381 mb idi yukledim geri sildim yani kurmadan sonra bidaha indirmek isteyince 2.3g yazdi neden acaba bilen varmi ve baya uzun sürdü indirmesi hâlâ devam ediyor

mtheaven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Banada 12.0.5.0 geldi ilk dosya boyutu 381 mb idi yukledim geri sildim yani kurmadan sonra bidaha indirmek isteyince 2.3g yazdi neden acaba bilen varmi ve baya uzun sürdü indirmesi hâlâ devam ediyor
aynı sorunla karşı karşıyayım

MUKACE

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Merhaba. Cihazım IMEI repairli ve TWRP yüklü.
Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim?

emrahk06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T, MiBand 4
Konular
1
dediğiniz şekilde yaptığımda yeniden başlatıyor twrpye atıyor, twrpden yüklemeye çalıştığımda da "updater process ended with error 7" hatasını aldım. forumda araştırdım ve bir kaç çözüm buldum ama işe yaramadı. otaya güncelleme gelmişti gitti oradan da yapamıyorum. fastboot'tan ya da mi flash tan yükleme yöntemi gelirse deneyebilirim.
Benim telefon bootloader kilitli ve TR garantili (imei sorunu yok). Benim gibi bootloader kilidini açmayanlar ve OTA beklemek istemeyenler için yazmıştım

sadece

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomo Mi 9T
Konular
3
Merhaba. Cihazım IMEI repairli ve TWRP yüklü.
Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim?
Romun .zip versiyonunu indirip twrp den kurabilirsiniz. Daha önce hiç bu şekilde rom kurmadıysanız formda ve youtube videolar var izleyip yapabilirsiniz.

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
Romun .zip versiyonunu indirip twrp den kurabilirsiniz. Daha önce hiç bu şekilde rom kurmadıysanız formda ve youtube videolar var izleyip yapabilirsiniz.
Twrpden kurunca veriler gidermi (fotoğraf video vb.)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmethan98

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
1
nedeni twrp oldugu için

Üst Alt