Yardım Mi 9T Pro Stok rom geri dönüşü DRM L1 sorunu.

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
Merhaba Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere mi 9t pro cihazım yüklediğim eea ve mi varyasyonlu romlar dahilinde l1 desteği gelmiyor ve l3 sabit kalıyor. Kimi üretici bootloader kilidini kapattığımız zaman L1 tekrar aktif hale geliyor fakat bootloader kilidini kapattığım halde hala cihazımın L3 te sabit kaldığını gördüm bununla alakalı çözüm öneriniz varmıdır.

İyi forumlar.

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
miui_RAPHAELEEAGlobal_V10.3.4.0.PFKEUXM sürümünü deniyeceğim. miui_RAPHAELGlobal_V10.3.2.0.PFKMIXM sürümünü denedim maalesef yine l3 olarak görünüyor ve youtube üzerinden 2k 60fps hdr ıcerık oynatan cıhaz sımdı oynatmaz oldu:)

hocam benim cihazda mi9 t pro l1 gözüküyor ama youtubeden 2k video oynatamıyorum seçebileceğim en yüksek çözünürlik 1080 p bu l1 l3 ün farkı nedir

Oyla:

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
hocam benim cihazda mi9 t pro l1 gözüküyor ama youtubeden 2k video oynatamıyorum seçebileceğim en yüksek çözünürlik 1080 p bu l1 l3 ün farkı nedir
l1 netflix amazon hbo gibi dizi film içeren platformlarda 4k çözünürlüğe kadar video oynatma ve veri koruma işlemini üstleniyor root atılır bootloader kilidi açılırsa bu drm l1 direk l3 oluyor ve 540p 480p çözünürlükte video oynatıyorsun :)

Oyla:

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
anladım hocam ama cihazım rootsuz ve bootleder kilidi kapalıyken dahi 2k 4k video oynatamıyordum, şimdi rootlu yine oynatamıyorum drm infoda l1 gözüküyor belki benim cihazda ayrı bir sıkıntı vardı :D

Oyla:

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
anladım hocam ama cihazım rootsuz ve bootleder kilidi kapalıyken dahi 2k 4k video oynatamıyordum, şimdi rootlu yine oynatamıyorum drm infoda l1 gözüküyor belki benim cihazda ayrı bir sıkıntı vardı :D

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
linkteki video da drm fix linkleri var bunları magisk ile yükle ve dene bende aynı şekilde l1 görünüyordu bunları yaptım ve düzelmişti. bir dene istersen

Oyla:

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
linkteki video da drm fix linkleri var bunları magisk ile yükle ve dene bende aynı şekilde l1 görünüyordu bunları yaptım ve düzelmişti. bir dene istersen

deneyecem teşekkür ederim.

Oyla:

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
Sorunumun Persist dosyasıyla alakalı olduğunu öğrendim ve bununla alakalı ne yapabilirim. Çözümü olan varmı ya da twrp üzerinden mi 9t pro eu rom kullanan olup backup verebilecek olan varmı ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Tecnics07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
9T Pro cihazımda YouTube uygulamasında 4K videoları 1080p seçebiliyorum cihaz şuan Global EEA sürümde... normalde YouTube üzerinden 4k Videoları seçebiliyormuyuz yoksa herkes için 1080p mi seçile biliniyor?

Oyla:

akadirars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3