Sohbet Mı 9t pro semersden merak edilenler yada önerilere açığım

Ublgc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
mi a2
Konular
2
Merhaba arkadaşlar malum konu açmıştım almadan önce fikir veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim öncelikle
Ben mi 9t pro aldım forumdan tavsiye üzerine semersden aldım 5 gün oluyor mağaza diğer küçük mağazalara oranla güler yüzlü en azından telefon da Bilgi alabiliyorsunuz bana çok iyi olmasa da birde kulaklık hediye etiiler şuan için mağaza görüşüm olumlu yönde
Gelelim cihaza cihaz gayet seri ve stabil bir cihaz şarj olarak baya iyi günlük kullanım çok rahat çıkıyor bunun içinde 45 dj bir saat pubg olsa dahi 5-6 saat ekran alıyorum eğer oyun oynamazsam 7 saat civarı ekran süresi veriyor oyun performansı mükemmel ama oyunda yani pubgde hissedilir şekilde ısınma yapıyor ancak bu performansı etkilemiyor
Telefonun stock kamerası bence çok kötü renkleri çok fazla bozuyor ancak Gcam rootsuz kolayca kuruluyor ve Gcam ile Kamera çağ atlıyor ve mükemmel fotoğraflar çekiyor benim ilk izlenimlerim bunlar bu seviyelerde akıllı telefonum olmadı daha önce MIUI ara yüzünde ilk telefonum varsa tavsiyeleriniz beklerim
Genel sonuç benim aldığım fiyata 2.650 ye telefon tam bir fiyat performans canavarı bence

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın...

Bu link telefonunuzun ana konusu olup muhtelif romlar,gcam, Dolby vs uygulamaların paylaşıldığı ve soru/sorunların yer aldığı bölüm.

Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro

Bu bölüm ise Twrp,root,magisk,fastboot,bl kilit vs terimlerin olduğu, bunların ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığının anlatıldığı bölüm olup muhakkak bol bol okumanız gereken bölüm...

Kolay gelsin, iyi forumlar...

Önemli İpuçları

Üst Alt