Yardım Mi 9T Pro PUBG oynayanlar

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor ve seri şekilde karakter dönmüyor ağırlaşıyor. Game turbo, işaret hızını yükseltme vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Birde son olarak 3 parmak ekran görüntüsü almayı nasıl kapatıyoruz bilgisi olan varsa yazabilirmi?

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Bendeki mi 8 benzer sorun yasamistim sora duzelttim sizde deneyin duzelebilir, oyun hiz arttirici uygulamasina girin ayarlar/ ek ayarlar/PUBG MOBİLE/ dokunmatik kontrolleri en dusuk yapin yada barlari en sola çekin, dokunmaya dayanikli bölge kisminida yok olarak ayarlayin, sora oyun hiz arttirici uygulamasindan pubg mobile calistirin hocam

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendeki mi 8 benzer sorun yasamistim sora duzelttim sizde deneyin duzelebilir, oyun hiz arttirici uygulamasina girin ayarlar/ ek ayarlar/PUBG MOBİLE/ dokunmatik kontrolleri en dusuk yapin yada barlari en sola çekin, dokunmaya dayanikli bölge kisminida yok olarak ayarlayin, sora oyun hiz arttirici uygulamasindan pubg mobile calistirin hocam

Banada bu ayarları birisi sona çekmemi söylemişti komple kapatayımmı hepsini hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-26-18-47-49-691_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-12-26-18-47-49-691_com.miui.securitycenter.png
    101,5 KB · Görüntüleme: 44
Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Kesinlikle kapatin sorun ordan kaynakli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dokunmaya dayanikli bolge kismini yok kismina cekelim hocam

Oyla:

Emo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 pro
Konular
17
Herkeze merhaba ve de iyi forumlar. PUBG oynayan bazı arkadaşlar (mi9t pro için) oyunda dokunmatik hassasiyet algısının değiştiğini söylüyor ve benim de sorunum bu şekilde. PUBG oynarken ekranın sag tarafında crosshairi ve karakteri saga sola yukarı aşağı çevirdiğimiz kısımın hassasiyet ayarı oyun esnasında bozuluyor yavaşlıyor ve seri şekilde karakter dönmüyor ağırlaşıyor. Game turbo, işaret hızını yükseltme vs. birçok şeyi denedim ancak; azalmış olmasına rağmen bu sorundan halen muzdaribim. Rom konusunda araştırma yaparken aklıma şöyle bir şey geldi. Şu an cihazımda orjinal olarak gelen global rom yüklü durumda acaba kayıt işlemini yaptırıp eu stabil roma geçiş yapsam bu oyun içerisindeki hassasiyet sorunu düzelir mi? Eu rom kullanıp da Pubg oynayan arkadaşlar yazabilir mi? Birde son olarak 3 parmak ekran görüntüsü almayı nasıl kapatıyoruz bilgisi olan varsa yazabilirmi?
Sıcaklık durumu nasıl olacak onunda yazsaydın keşke bizde goruduk

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Sicaklik durumu tercih meselesi bende en yuksekte hocam

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Ufukcan34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Meslek
Laborant / Barista
Konular
7
Bendede aynı sorun vardi. Game turbo bağlanmadan bı deneyin isterseniz ben oyunu sildim belki öyle bı çözüm olabilir.

Oyla:

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Arkadaslar cihazı rootlu olan arkadaşım bana sistemden game turbo ile oyun hiz artırıcı atabilir mi ben sildim simdi bulamıyorum rica etsem

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29