Çözüldü Mİ 9T Pro - PC Görmüyor

asdasdamar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdasdasdqwe
Cihazım
t
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom Miui 12.0.3
Telefon Modeli
Mi9 t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Cihazım mi 9t pro. Usb ile pcye bağlıyorum sadece şarj oluyor, bildirim çubuğuna hiçbirşey gelmiyor. Başka pc de denendi sorun yok. Aynı pcde xiaomi modelleri denendi sorunsuz çalışıyor ama benim cihazım bir türlü görmüyor. Driverler falan sorunsuz. Ayrıca cihaza otg kablosu takıyorum cihaz usbyi görmüyor. Diğer telefonda sorunsuz çalışıyor. Ayrıca hızlı sarj aletim var onu takıyorum sarj etmiyor, başka bir sarj aleti var sarj ediyor ama çok yavaş. Sorunum nedir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka pcde denedim yine görmüyor sadece sarj oluyor.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Başlığın tamamının büyük harfle yazılması kural dışıdır.Sorun içinse driverlar tam diyorsanız kabloyu değiştirin donanımsal olabilir.

Oyla:

asdasdamar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdasdasdqwe
Cihazım
t
Konular
4
Başlığın tamamının büyük harfle yazılması kural dışıdır.Sorun içinse driverlar tam diyorsanız kabloyu değiştirin donanımsal olabilir.
Acemi üyeyiz pardon. Sorun düzeldi soket ve flex değişti.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
geçmiş olsun. donanımsal sorunlarda kullanıcının yapabileceği bir şey kalmıyor maalesef

Oyla:

asdasdamar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdasdasdqwe
Cihazım
t
Konular
4
Genele yazın herkes faydalansın nod~~
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

hocam sarj bordu arızalanmış. Bu parça için 2,3 servise gittim 200 tlden aşağı istemediler. Benimde tamir bilgim var. Bordu internetten 40 tlye aldım. Ayriyeten ne olur ne olmaz diye bundan anakarta giden flexten aldım. Ama flexte sorun yokmuş. Sadece bordu değiştirdim sorun kalmadı. 40 tl nerede 200 tl nerede. Üstelik değiştirmek 5 dakika sürmedi. Ama kesinlikle yan sanayi tavsiye etmiyorum çıkma bulun. Çünkü bunu taktıktan 3 sarj sonra sarj entegresi yandı. Cihaz şuan çekmede yatıyor :D

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

hocam sarj bordu arızalanmış. Bu parça için 2,3 servise gittim 200 tlden aşağı istemediler. Benimde tamir bilgim var. Bordu internetten 40 tlye aldım. Ayriyeten ne olur ne olmaz diye bundan anakarta giden flexten aldım. Ama flexte sorun yokmuş. Sadece bordu değiştirdim sorun kalmadı. 40 tl nerede 200 tl nerede. Üstelik değiştirmek 5 dakika sürmedi. Ama kesinlikle yan sanayi tavsiye etmiyorum çıkma bulun. Çünkü bunu taktıktan 3 sarj sonra sarj entegresi yandı. Cihaz şuan çekmede yatıyor :D

Yatmasın,satın biri faydalansın...

Oyla:
Üst Alt